Avertismentul nemților după ce au eliminat Canada la JO. Mesajul s-a viralizat


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 24 Februarie 2018 12:57
Categorie: Stiri Sport
canada, hochei, germania, jocurile olimpice,

Un mesaj publicat pe Twitter de Ministerul German de Externe după ce Germania a reușit perfomanța uriașă de a elimina Canada în semifinale la hochei pe gheață la JO de iarnă s-a viralizat.

Echipa Germaniei a eliminat, vineri, în semifinalele turneului de hochei pe gheaţă de la JO de iarnă, selecţionata Canadei, dublă deţinătoare a titlului olimpic. Canada a jucat cu ceea ce jurnaliștii nord americani au numit a patra sa echipă.

”Avertisment de călătorie: Germanii din Canada să arate un grad mare de empatie. Fiți drăguți, nu vă lăudați, oferiți îmbrățisări și faceți cinste cu ciocolată caldă. Imaginați-vă cum v-ați simți dacă ne-ar bate Canada la fotbal” a scris pe Twitter Ministerul German de Externe. Mesajul a primit 27.000 de aprecieri și 13.000 de redistribuiri.

Naţionala masculină de hochei pe gheaţă a Germaniei va juca prima sa finală olimpică după ce a învins în semifinale, puternica echipă a Canadei, câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Jocurilor.

Cu o apărare solidă şi un atac agresiv, Germania a condus în primele două reprize (1-0, 3-1), canadienii revenind în ultima parte a meciului când au înscris două goluri, dar fără a mai putea egala, deşi au introdus un jucător de atac în locul portarului în ultimul minut.

Fără cei mai buni jucători ai săi, reţinuţi în NHL, Canada nu mai este la fel de impresionantă ca la precedentele JO, dar performanţa Germaniei rămâne una admirabilă, a comentat AFP.

Germania pierduse două din cele trei meciuri din faza grupelor şi a fost aproape de eliminare în barajul de accedere în sferturi, când a trecut de Elveţia după prelungiri.

Jucătorii lui Marco Sturm au surprins în sferturi de finală Suedia (4-3 după prelungiri). În finala programată duminică, nemţii vor juca împotriva sportivilor olimpici din Rusia (OAR), care au trecut în prima semifinală de Cehia, cu 3-0.
 

Sursa: Twitter

JO 2018. Alina Zagitova aduce Rusiei prima medalie de aur sub drapelul olimpic
Gest scandalos la JO făcut o canadiancă care a primit medalia de argint. Și-a cerut scuze după câteva ore. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO