Telefoanele mobile favorizeaza aparitia cancerului pe creier


Ultimul update: Sambata 05 Mai 2012 16:02
Data publicarii: Marti 28 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Sociale
Telefoanele mobile favorizeaza aparitia cancerului pe creier

Chiar daca pana acum nu exista dovezi clare ale aparitiei cancerului la creier din cauza campului electromagnetic, un studiu al unor cercetatori suedezi a evidentiat contrariul.


Studiul a relevat un risc ridicat de apariție a glioamelor (tumori care cresc in diferite parti ale creierului), precum si a unor tumori la nivelul auzului, care il prezinta cei care utilizeaza telefonul mobil mai de mai mult de 10 ani.

Unul dintre cercetatori sustine ca utilizarea pentru un timp indelungat a telefonului mobil e mai periculoasa decat fumatul.

Studiul este unul dintre cele mai clare si mai relevante dintre toate studiile efectuate pe această tema, iar realizatorii lui cauta sa formuleze niste concluzii clare si concise, cu ajutorul comunitatii stiintifice, in privinta impactului campului electromagnetic asupra creierului uman, in special al celui generat de telefoanele mobile.

In "era” in care productia de telefoane mobile creste exponential si in care exista oameni care detin doua sau chiar mai multe telefoane mobile, vestea este alarmanta si trebuie sa nu uitam ca utilizarea lor intensa implica si anumite riscuri.

Efectele negative ale campului electromagnetic generat de aceste dispozitive ar putea influenta si dezvoltarea intelectuala a utilizatorului.

Sursa: Pro TV

Vei putea asculta un concert de muzica clasica la telefonul mobil
Telefonul mobil dauneaza grav sanatatii!
Telefoanele mobile afecteaza calitatea spermei
VIDEO PROTVPLUS.RO