Te vezi la Stirile Pro Tv: Elena si Nicolae Ceausescu traiesc! (partea II)


Ultimul update: Miercuri 17 Octombrie 2012 06:28
Data publicarii: Duminica 29 Martie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Ziua de 25 decembrie 1989 a ramas in istoria Romaniei ca data a executiei cuplului de dictatori Nicolae si Elena Ceausescu.

Sfirsitul brutal al dictaturii ceausiste a stirnit puternice controverse si multi oameni s-au intrebat daca acest lucru s-a intimplat in realitate, sau nu.

Telespectatorii Pro Tv vor avea o surpriza de proportii : Cristian Tabara i-a cautat pe Nicolae si Elena Ceausescu, i-a descoperit traind separat in doua judete ale Romaniei si a stat de vorba cu ei!

Telespectatorii Pro Tv vor afla din dialogul pe care Cristian Tabara l-a avut cu Nicolae si Elena Ceausescu cum este sa traiesti sub povara unui asemenea nume si cum au resimtit acestia trecerea de la vremurile lor de glorie, la perioada democratica, in care acest nume era hulit si periculos de purtat.

Punctul de plecare al periplului pe care Cristian Tabara l-a facut pentru a da de urma celor doi a fost, evident, Scornicesti. Insa realizatorul emisiunii « Te vezi la Stirile Pro Tv » l-a descoperit pe Nicolae Ceausescu in comuna Galicea, din judetul Valcea, depanind amintiri despre niste vremuri trecute, pe care in mod cert le gaseste mult mai bune decit cele pe care le traieste acum. Nicolae Ceausescu i-a spus « verde-n fata » lui Cristian Tabara tot ce gindeste despre societatea democratica – niste opinii de inteles tinind cont de faptul ca, in vremurile apuse, numele sau insufla teama oricui il auzea.

Cit despre Elena Ceausescu, aceasta traieste astazi departe de sotul ei, la Pitesti si toata lumea ar fi surprinsa sa auda faptul ca ... nu se numara printre fanii regimului trecut!

Pe 29 martie, Cristian Tabara a pregatit telespectatorilor Pro Tv o editie surprinzatoare a emisiunii « Te vezi la Stirile Pro Tv », caci atunci Nicolae si Elena Ceausescu, dar si Emil Barbulescu, nepotul dictatorului, vor face confesiuni despre vremurile care au trecut, dar si despre viata lor de azi.

Te vezi la Stirile Pro Tv: Elena si Nicolae Ceausescu traiesc! (partea I)
VIDEO PROTVPLUS.RO