Sport gratuit, in aer liber. Parcurile din Capitala ofera romanilor terenuri special amenajate pentru a face miscare

Ultima actualizare: 29-04-2014 06:53

Cand este vreme frumoasa terenurile de sport, amenajate in parcurile Capitalei, ii indeamna pe romani sa se scuture de lene si sa faca sport gratuit.

Inca de dimineata se inscriu diverse echipe de fotbal, baschet si chiar tenis de camp. Pe langa avantajul de a respira aer curat, a se distra impreuna si a deveni mai sanatosi, oamenii au si bucuria de a nu plati niciun ban pentru a face miscare.

Pe terenurile de fotbal din Parcul Tineretului agitatia a inceput dis-de-dimineata. Figo si Johny explica modul in care cei aproape 50 de fotbalisti amatori isi impart terenurile. Echipa care pierde sta pe tusa o tura.

Daca joaca pe terenuri in aer liber, sportivii nu platesc nimic, dar daca ar alege o sala privata, ar trebui sa cheltuiasca, in medie, 150 de lei pe ora, cat este inchirierea. Si chiria unui teren de baschet ajunge la 150 de lei pe ora.

O ora de ping pong ar coste 10 lei, in sistem privat. Insa in aer liber, totul e gratuit. Tot aici si iubitorii tenisului de camp isi pot arata indemanarea.

In parcuri exista si terenuri special amenajate pentru aceasta. Nu aveti nevoie decat de o racheta, o minge si, evident, un partener.

In bazele sportive o ora costa in medie 35 de lei.

Cine nu face mare caz de intimitate, poate renunta si la abonamentul la sala, adica la o cheltuiala de 200 de lei pe luna.

Doua doamne, una din Franta si alta din Romania, fac o demonstratie in parcul Herastrau.

Aproape fiecare parc din Bucuresti va ofera posibilitatea sa faceti sport. De pilda, in Tineretului, Herastrau, Alexandru Ioan Cuza si Kisellef puteti juca ping pong, fotbal, baschet sau tenis de camp.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO