Slow-food, alternativa sanatoasa la fast-food!
Intr-o lume care se defineste mai mult prin viteza si mai putin prin atentie, un grup de gurmanzi ne propune un ragaz delicios, in lumea meniurilor slow-food.
Sunt preparate sanatoase, fara coloranti, aditivi sau conservanti, adica alternativa naturala menita sa bata oferta fast-food-urilor.
Bart Gouma a venit special din Olanda, ca sa descopere bogatia produselor traditionale romanesti si sa le promoveze prin niste demonstratii de educare a gustului.
Retetele cuprind numai ingrediente traditionale, in intregime naturale. Nu este permis nici un conservant, iar carnea este pregatita special, ca sa-si pastreze proprietatile.
Ajunge sa gusti, ca sa te convingi de savoarea pe care o au preparatele slow food.
Organizatia "Slow Food" are peste 85.000 de membri, din 150 de tari. Acestia pot gasi meniurile favorite in peste 1.000 de cluburi, unde orice aliment este 100% natural. La noi exista deocamdata doar cinci filiale: in Brasov, Bran-Moeciu, Bucuresti, Brustiroasa, Tarnava Mare si Turda.