Sarbatoare la ZOO din Targu Mures. Tania si Hella, rasfatati de Ziua Internationala a Elefantilor

12-08-2016 12:57


Sarbatoare mare la gradina zoologica din Targu Mures. Tania si Hella, cei doi elefanti au parte de atentie speciala vineri.

De Ziua Internationala a elefantilor, cele doua femele sunt rasfatate cu fructe si legume. Dupa ce vor manca, vor lua parte si la o sedinta de infrumusetare.

A fost forfota mare la padocul elefantilor de la Gradina Zoologica din Targu Mures. Hela si Tania cele doua femele din specia elefant african au fost in centrul atentiei. Cele doua prietene si-au inceput ziua cu legume si fructe proaspete.

Cele doua femele s-au imprietenit in 2014, cand cei de la gradina zoologica au decis ca Tania sa nu mai stea singura. Si au adus-o pe Hela, o femela cu cativa ani mai tanara.

Horatiu Gorea, director gradina zoologica Targu Mures: "Al doilea l-am adus in 2014, tocmai ca sa nu fie singura Tania si sa aiba cu cine sa se socializeze si sa se convietuieasca. A fost probleme cu Tania, pentru ca ea a fost obisnuita singura la alte gradini zoologice, dar am reuist sa-i determinam sa stea impreuna."

Pe langa bunatatile din meniu, cele doua femele se vor bucura si de o sedinta de infrumusetare. De acesta data ingrijitorii le vor face pedichiura mamiferelor de fata cu vizitatorii. Ziua Internationala al elefantilor este sarbatorita in lume, din anul 2012.

VIDEO PROTVPLUS.RO