Cei 6 indivizi care au devastat un bar din Suceava au fost identificati. Cine era vizat de fapt de atacul violent

Dată publicare: 14-04-2015 12:58
Dată actualizare: 17-04-2015 07:04


Cei 6 indivizi care au devastat un bar din judetul Suceava si i-au lovit la intamplare pe clienti au fost identificati de politisti, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. 3 dintre ei sunt cercetati in libertate.

Ca niste vandali, agresorii au distrus duminica noapte tot ce le-a stat in cale, iar doi dintre clienti au cazut victimele asaltului. Vizat de atac era de fapt patronul barului, care a reusit insa sa se baricadeze la timp.

Ei sunt tinerii care au terorizat duminica la miezul noptii proprietarii si clientii barului din Darmanesti, judetul Suceava. Indivizii, cel mai probabil bauti, au dat dovada de o violenta fara margini. Un tanar de 28 de ani a avut ghinionul sa le iasa in cale. Unul dintre agresori s-a napustit asupra lui si l-a lovit cu tot ce i-a venit la mana. Nu s-a oprit decat in momentul in care victima n-a mai miscat. Dupa ploaia de lovituri baiatul multumeste cerului ca e inca in viata.

Victima: "Au venit in bar si au inceput sa dea in oamenii din bar, pe care prindeau, in aia dadeau. Ieseam la baie si m-am impiedicat si m-au prins acolo. Cu pumnii, cu picioarele, au aruncat masa, cu o bicicleta. Nu imi mai aduc aminte, m-au dus la spital."

In acea noapte, cel putin 10 clienti se aflau in bar. Cei mai multi dintre ei s-au speriat de asalt si s-au baricadat in local. Agresorii venisera sa se razbune de fapt pe patronul barului care se afla in interior. Omul l-a dat in judecata pe unul dintre indivizi in urma cu 5 ani pentru agresiune. Vineri, agresorul respectiv a fost condamnat la 2 ani si jumatate de inchisoare cu executare, lucru care l-a infuriat teribil.

3 dintre agresori au fost retinuti 24 de ore, dar ulterior au fost lasati sa plece acasa. Acuzatiile care li se aduc, de distrugere, lovire si alte violente, nu impun masura arestului preventiv, conform noii legislatii.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO