Politistii si militarii au salarii duble fata de alti bugetari din sistem!

Politisti

O cincime dintre bugetari iau salarii duble fata de colegii lor din sistem. Este vorba despre cei 260 000 de angajati din structurile de ordine publica si aparare nationala.

Potrivit unei analize a Ziarului Financiar, ei reprezinta doar 19% din totalul salariatilor de la stat, dar pe ei se duc 36 de procente din fondul de salarii in sectorul public. Mai exact, 330 de milioane de euro pe luna, ceea ce inseamna ca politistii, militarii si lucratorii celor cinci servicii secrete ale Romaniei castiga in medie 2.700 de lei.
 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Viitorul bugetarilor: salarii reduse, zile neplatite, concedieri? Sau toate
Viitorul bugetarilor: salarii reduse, zile neplatite, concedieri? Sau toate

Cum va taia Guvernul salariile bugetarilor cu 25%, fara a se trezi cu procese din partea salariatilor? Ce se ascunde de fapt in spatele diminuarii fondului de salarii cu 25%?

Pe criza asta exista si salarii de 400.000 de euro pe an!
Pe criza asta exista si salarii de 400.000 de euro pe an!

Exista si angajati romani foarte fericiti, chiar si pe criza asta! Vorbim aici despre un manager de 44 de ani care a castigat anul trecut nici mai mult nici mai putin de aproape 34.000 de euro pe luna si asta in tara noastra!

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.