Pentru 1 mai, muntele este destinatia ideala. Turistii se pot bronza pe schiuri

Ultima actualizare: 13-10-2012 07:07

Saptamana a inceput foarte bine pentru fericitii care sunt liberi si-au ajuns deja sus, tot mai sus. Pe platoul Bucegilor, oamenii au facut plaja si-au alunecat in voie, cu placa, pe toate peticele de zapada gasite la inaltime.

Desi au fost 25 de grade pe platoul bucegilor, turistii s-au bucurat de zapada, au facut plaja sau au schiat fericiti.

Iar cei pasionati de plimbari au fugit de soarele puternic in padure, sau chiar in pestera Dambovicioara, plina de turisti.
A fost o zi aglomerata si in parcurile acvatice, unde doar peisajul le amintea oamenilor ca sunt la munte si nu la mare.

Cei mai curajosi au testat toate dispozitivele instalate de organizatori. Ceilalti au stat pe margine si au facut poze pentru albumul de 1 mai.

Distractia cere sacrificii, iar dovada cea mai clara sunt acesti 5 snowborderi, care o zi intreaga au carat zapada cu lopetile.
Au in Valea Dorului o trambulina care a rezistat temperaturilor ridicate dar, din pacate, pista de coborare a fost o victima sigura a Soarelui. Asa ca tinerii si-au facut una noua.

Au muncit de dimineata pana seara, dar nici nu mai conteaza, pentru ca vor avea doua zile de distractie. Si, pe buna dreptate, nimeni nu se mai poate lauda cu un 1 mai petrecut la bustul gol, pe placa.

Tot "la inaltime" petrec si acesti turisti, care se prajesc in Valea Dorului. N-au nevoie de mare pentru ca, oricand, la nevoie, se pot "balaci" in zapada.

Pe o caldura infernala, pestera Damboviciara a fost o adevarata binecuvantare.

Nici cei care au ales "Paradisul Acvatic" n-au regretat. Au avut de infruntat cozi uriase la poarta parcului dar, odata intrati, s-au simtit si s-au distrat ... ca la mare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO