Pensionarul care da culoare orasului sau. Cum vrea Primaria sa-l recompenseze dupa ce a plantat mii de flori pe cheltuiala sa

Ultima actualizare: 07-10-2015 00:21

Un fost miner din Motru, care iubeste florile si natura, a dat culoare orasului sau. Pe cont propiu, a plantat de-a lungul aleilor din cartiere sute de trandafiri si mii de alte flori.

Nu numai vecinii ii sunt recunoscatori pentru omenia lui, dar acum si autoritatile locale se gandesc sa gaseasca o solutie pentru a-l rasplati pe om.

Petre Ciolacu a lucrat toata viata in mina. Iar de cand e pensionar, si-a dat seama ca are nevoie de culoare in jurul lui. Asa ca a plantat zeci de trandafiri in cartierul sau. Florile au transformat imediat peisajul si i-au adus barbatului laude din partea vecinilor.

"Un om gospodar, ca lumea. Totul a facut pe banii lui", spune un vecin.

"Unii stau si beau bere acolo si rad de el. Nu stii cum mai e bine, sa stai la bere sau sa faci ceva bun?", a spus un altul.

Altii insa merg si mai departe si chiar vin cu propuneri.

"Ar trebui sa infunde si gropile. Pai nu mai are mult si face si din alea, ca el e pensionar", a opinat un vecin.

Pensionarul spune ca a facut totul din proprie initiativa si pe cheltuiala sa. Iar dupa un an in care multe zone din Motru au inflorit datorita lui, autoritatile locale se gandesc sa-l recompenseze.

Tudor Dobrica, viceprimarul orasului Motru: Este un exemplu si pentru asociatiile de proprietari si pentru locuitorii din Motru.
Reporter: E posibil sa ii faceti o reducere de impozite?
Viceprimar: E o propunere pe care o putem face Consiliului Local.

In primavara anului viitor, barbatul are de gand sa isi continue "proiectul": vrea sa planteze flori in tot orasul, inclusiv in zona Primariei.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO