Nunta lui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, ultimele pregătiri. Codul vestimentar obligatoriu pentru invitați


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 29 Septembrie 2018 19:45
Categorie: Stiri Sociale

Se fac ultimele pregătiri la Sinaia, unde, duminică, Nicolae, nepotul Regelui Mihai, se va căsători cu aleasa inimii sale, Alina.

La Cazinou, unde se va ține petrecerea, muncitorii au dat zor cât a fost ziua de lungă. Iar turiștii așteaptă cu nerăbdare nunta de poveste.

La Biserica Sfântul Ilie, din Sinaia, organizatorii au stabilit cum se va desfăşura cununia religioasă. Nicolae şi Alina au povestit, într-un interviu, că relaţia lor a decurs firesc, spre acest punct.

La Sinaia au loc ultimele pregătiri. Un domn a venit din Bucureşti şi şi-a adus mama la Sinaia special pentru evenimentul de mâine.

Oamenii i-au felicitat pe miri şi au promis că mâine le vor fi alături la biserică şi în curtea Cazinoului.

Aproape 200 de invitați, din 13 ţări, sunt aşteptaţi să participe la nuntă.

Duminică, după prânz, Nicolae o va conduce la altar pe aleasa inimii sale, Alina Maria. Cununia va avea loc la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia.

După ceremonie, mirii vor ajunge, cu caleașca, la Cazino, unde se va desfăşura petrecerea. Tradiţiile unei nunţi autentice româneşti se vor îmbina cu rafinamentul unei ceremonii de rang princiar, iar mirii promit un eveniment memorabil pentru invitaţii lor. Aranjamentele florale, meniul şi tortul sunt asigurate de furnizori celebri. Invitaţii sunt obligaţi să respecte codul vestimentar, care presupune pălărie la ţinuta de zi a doamnelor şi costum sau ţinută de gală în cazul domnilor.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Tags: nicolae, nunta, sinaia,

VIDEO PROTVPLUS.RO