Neptun e acum centrul litoralului! Mamaia, prea scumpa!


Ultimul update: Luni 07 Mai 2012 08:57
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Comerciantii pe de litoral isi freaca mainile de bucurie, vazand cum litoralul se aglomereaza de la ora la ora. O adevarata avalansa de turisti se anunta zilele acestea.


Numai de joi si pana vineri, numarul celor care vor sa se balacesca in mare si sa stea la plaja a crescut cu 7.000, iar de sambata, cifrele se vor dubla, spera hotelierii si patronii de terase.

Mai nou, se schimba si optiunile turistilor, carora probabil statiunea Mamaia li se pare prea scumpa. Neptun este mai nou centrul litoralului romanesc. Pe locurile trei si patru sunt Costinesti si Eforie.

Dar cum sambata, in Mamaia se anunta o multime de evenimente si petreceri, situatia se poate schimba. Iar daca nu v-ati facut inca rezervari, sa va asteptati sa va gasiti camera destul de greu, pentru ca cifrele arata ca hotelurie sunt ocupate in mare parte.

Fie soarele cat de puternic, noi de pe plaja nu plecam. Asa se pare ca si-au spus cei mai multi turisti aflati la mare, care s-au bucurat din plin de cele peste 34 de grade in aer si 24 in apa. Cei mai multi au ales lenevitul pe prosoape, in timp ce unele domnisoare au vrut sa se mentina in forma si au pornit un meci de volei.

"Avem cele mai bune oferte in acest week-end", striga hotelierii, care isi freaca mainile: si saptamana trecuta au avut grad de ocupare 100%.

Daca veniti la mare si nu aveti rezervare, puteti gasi un loc liber in statiunile din sudul litoralului, Jupiter, Venus sau Cap Aurora. Ori la particulari, in Constanta si 2 Mai. O camera dubla la doua stele costa in jur de 200 de lei pe noapte, la trei stele,  300 de lei, iar o camera la particulari nu depaseste 80 de lei.

Tags: turism, litoral,

Vrei pe litoral cu bani putini? Mergi in timpul saptamanii!
Vrei sa te intorci cu 20 de ani in timp? Mergi in sudul litoralului nostru!
Romanii au inventat plaja in apa si berea pe val!
VIDEO PROTVPLUS.RO