"Mi-a perforat vezica si m-a mutilat pe viata!"


Ultimul update: Luni 29 Octombrie 2012 16:12
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Asta spune o femeie de 40 de ani din Constanta, care s-a trezit cu suferinte cumplite, dupa o interventie chirurgicala. Il acuza pe chirurgul care a operat-o, un cunoscut ginecolog si vicepresedinte al Colegiului Medicilor din Romania, ca nu a fost atent.


Femeia a mai avut nevoie de inca o operatie ca sa-si revina. Cel vizat de aceste acuzatii se apara si sustine ca exista riscuri la orice procedura medicala.

Cosmarul Gabrielei Stan a inceput acum opt luni. In urma analizelor, medicul ginecolog a hotarat ca trebuie supusa unei interventii chirurgicale, prin care sa-i fie indepartat uterul din cauza unor formatiuni fibromatoase.

Imediat dupa operatie, femeia a inceput sa se simta tot mai rau. Ginecologul a trimis-o la un medic urolog, care a anuntat-o ca trebuie sa intre din nou in sala de operatie. Chirurgii i-au refacut uterul.  Pacienta a mers direct la Colegiul Medicilor si a facut plangere impotriva medicului ginecolog. La randul sau, doctorul respinge toate acuzatiile.

Doctorul acuzat este vicepresedintele Colegiului Medicilor, iar pacienta se teme ca plangerea sa nu va fi analizata cum trebuie.
Plangerea, depusa in august, nu a fost pana acum solutionata.
Cazul femeii vine la numai la doua saptamani dupa ce seful sectiei de oncologie din acelasi spital a fost si el acuzat de malpraxis.

Pacienta asteapta inca o decizie a colegilor medicilor dupa plangarea facuta impotriva medicului ginecolog Vlad Tica. Tot ce isi doreste femeia este ca sa nu mai sufere si alte femei asa cum a patit-o ea.

Revolta ei este cu atat mai are cu cat medicul nu a stat de vorba cu ea si-a recunoscut culpa. La o prima analiza a dosarului Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor din Romania i-a transmis pacientei ca a fost victima unui malpraxis.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO