Mamica bolnava de cancer, din Buzau, alaturi de care s-a mobilizat o tara intreaga, a pierdut lupta cu boala

Dată publicare: 07-09-2015 18:48
Dată actualizare: 10-09-2015 01:01


Daniela Vladoiu

Daniela Vladoiu, tanara din Buzau diagnosticată cu cancer, alaturi de care sute de persoane s-au mobilizat in lupta cu boala, s-a stins din viata, duminica noapte.
 

Vestea trista a aparut pe contul de Facebook creat special de rudele si prietenii bolnavei pentru a strange fonduri necesare unor operatii. Avea 27 de ani si era mama unui baietel de 3 ani, care va ramane in grija tatalui si a bunicilor.

Cu durere in suflet va anunt ca Daniela nu mai este printre noi. Ne este greu sa acceptam realitatea, dar lupta cu această boala a fost mult prea dura cu Daniela. Ne trec o mie de ganduri, o mie de intrebari, de ce ea, de ce acum, de ce nu s-a facut o minune pentru ea, de ce??? Numai Dumnezeu stie.... A ramas un copil de doar 3 anisori fara mamica lui, a ramas o familie in durere. Nu imi gasesc cuvintele, nu stiu ce pot sa mai spun, credeam in ea, credeam in Dumnezeu ca va face o minune si o va lasa pe acest pamant! Dormi in pace suflet drag, nu te vom uita niciodata, ai fost si vei ramane o luptatoare pentru noi. Dumnezeu sa o ierte!”, este cel mai recent mesaj postat pe contul Danielei, intitulat ”O noua sansa la viata pt Daniela”.

Citeste mai multe pe Adevarul
 

Sursa: adevarul.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO