Mama deputatei Liana Dumitrescu acuza medicii pentru starea fiicei ei

Ultima actualizare: 22-10-2012 00:17

Scandal intre conducerea Spitalului Elias si familia deputatei Liana Dumitrescu, internata aici in urma unui atac cerebral grav. Mama femeii acuza echipa care o ingrijeste ca nu a trimis pacienta in strainatate, desi rudele au cerut acest lucru.

Se pare ca acuzatiile vehemente ale mamei au fost declansate de cele mai recente declaratii ale medicilor, care ii dau deputatei Liana Dumitrescu numai sanse teoretice de refacere.

Femeia sustine ca fiica ei de 38 de ani a venit la spital pe 19 ianuarie cu o durere puternica de cap, iar a doua zi era deja in coma si tinuta in viata numai de aparate.

Mama deputatei spune ca a cerut imediat transferul intr-o clinica din strainatate si ca i-ar fi fost refuzat acest lucru. In schimb, medicii sustin ca pacienta suferise un atac cerebral si ca deplasarea i-ar fi pus viata in pericol. Mai ales ca echipa de la Elias s-a consultat cu neurologi din Franta si Austria, iar toti au spus ca s-a procedat corect si ca nici ei n-ar fi putut face mai mult.

"Criminali. Nu si-au facut meseria. In doua ore mi-au bagat-o in coma, mi-au facut-o leguma in doua ore. Am cerut sa fie transferata, sa fie trimisa in strainatate. Au refuzat total", sustine mama deputatei Liana Dumitrescu.

"Tot ce s-a putut a fost facut cu un efort enorm si pentru ca este foarte tanara si pentru ca boala a evoluat atat de rapid. Confirmarea naturii bolii a fost facuta prin investigatii de laborator in afara spitalului nostru, in tara si in strainatate", declara Doina Dimulescu, managerul Spitalului Elias.

Deputatul Liana Dumitrescu, in stare critica la Spitalul Elias

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO