Lung si greu e drumul spre casa! Duminica, vacantele au luat sfarsit!

04-01-2009 00:00


Cei care s-au intors acasa au avut o duminica neagra in trenuri, microbuze si avioane. S-au imbulzit, au circulat in picioare si si-au reamintit ca luni este ziua in care sunt asteptati la serviciu. 


Singurii relaxati, au fost numai romanii care si-au permis sa vina cu elicopterul de la munte. Adica, au platit in jur de 800 de euro, pentru o cursa.

14 trenuri au fost suplimentate de sarbatori, pentru ca toti romanii pusi pe plimare sa fie multumiti. Mai mult, garniturile obisnuite care circula pe rutele spre munte au primit vagoane in plus. Cursele nu au avut intarzieri mari. 

Garile din statiunile de munte au fost intesate de la prima ora. Calatorii au mers si pe culoare. Nebunia a continuat in Gara de Nord din Capitala, un furnicar in care oamenii s-au miscat in valuri.

Si cursele dinspre Moldova au facut concurenta mare trenurilor sosite de pe Valea Prahovei. Garniturile au fost intesate de oameni, care se intorc in Bucuresti.

Agitatie si amintiri placute si pe aeroporturile Capitalei. Cele mai aglomerate curse au fost cele de la Roma, Viena si Londra.

De luni, insa, incepe cu adevarat un nou an de treziri matinale, trafic si griji. 

Trenurile suplimentare vor functiona pana pe 8 ianuarie, dar autoritatile cred ca valul de turisti va pierde din intensitate incepand de luni.

Tags: sarbatori, turism,

VIDEO PROTVPLUS.RO