Litoralul romanesc se trezeste mai greu la viata

15-05-2010 00:00


Ce-i drept, nici vremea nu a fost frumoasa! Sambata au fost doar 17 grade la malul marii, iar turistii, cateva mii, au preferat sa priveasca valurile de la distanta. Au fost foarte putini cei care au si intrat in apa, mai ales ca soarele era ascuns.

 

Cu un ochi la cerul innorat si cu altul la plaja, turistii au incercat sa se bucure cat au putut de mare. Cei mai multi au venit doar pentru doua zile. Unii au jucat volei pe plaja ori au savurat un coctail pe terasa.

La randul lor .. proprietarii teraselor se intrec in oferte. Si hotelierii au intrat in hora reducerilor, constienti ca, daca raman pe margine, cu aceleasi preturi, camerele vor fi goale.

Majoritatea celor care au venit pe litoral au profitat de pachetele turistice "weekend la mare" sau "litoralul pentru toti", la preturi reduse. De exemplu, in aceasta perioada, sase nopti de cazare costa 189 de lei la un hotel de doua stele, 219 lei la unul de trei stele si cel mult 400 de lei la patru stele.

Daca nu reusiti sa va luati concendiu, un week-end nu ajunge mai mult de 200 de lei pentru o camera, intr-un hotel de patru stele.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO