Jurnalistii BBC au venit in Maramures pentru a-l descoperi pe Elvis Romano. Cum a ajuns sa-l copieze pe artistul american


Ultimul update: Marti 18 Noiembrie 2014 06:47
Data publicarii: Sambata 15 Noiembrie 2014 09:01
Categorie: Stiri Sociale

Elvis Romano are ocazia sa castige fani peste tot in lume. Maramureseanul de etnie roma, care a atras atentia interpretand piesele regelui rockului in limba romani, a fost vizitat de o echipa a postului de televiziune BBC.

Jurnalistii britanici au mers in orasul unde Elvis preda limba romani, i-au cunoscut familia si, cel mai important, l-au ascultat cantand.

"Eu sunt Elvis Romano, unicul in lume si singurul care a indraznit sa il cante pe Elvis Presley in romani", sustine barbatul.

Reporterii britanici au mers tocmai in Somcuta Mare, in Maramures, pentru a-l cunoaste pe cel care si-a luat numele de Elvis Romano.

"Am crescut fara electricitate in casa. De unde televizor. Eu cand l-am auzit prima data pe Elvis am intrat in panica. Cum canta el din chitara...Mi se facea pielea de gaina", a spus Elvis.

"Eu nu am vrut sa cant muzica traditionala. Pe mine ma interesa Elvis. Lumea a inceput sa ma strige, probabil in gluma: Elvis! Elvis!. Eu am fost hotarat. Eu sunt Elvis", a mai spus acesta.

"In fiecare piesa eu ma cant pe mine. Viata mea, viata romilor, caruta, calul, necazul, saracia. Primul costum al meu de Elvis a fost compus din niste pantaloni de la second hand si o camasa de saten, pe care maica-mea a pus niste franjuri sclipitoare", isi aminteste cantaretul.

Doi dintre copiii lui Elvis Romano poarte numele idolului sau.

"Am patru copii. Pe unul il cheama Elvis. Si mai am o fetita e care o cheama Elvisa", a spus artistul.

Elvis este profesor de limba si istoria romani. In timpul liber, ii invata engleza pe copiii din sat si ii ajuta pe cei cu probleme sa treaca clasa.

"Le dau un exemplu pozitiv. Sa fii om cinstit, sa iti traiesti viata, sa ai o paine pe masa. Atat", a mai spus barbatul.

VIDEO PROTVPLUS.RO