Gestul impresionant al unui tanar bolnav de cancer. Alex a donat banii primiti in urma unei cine caritabile copiilor orfani

Ultima actualizare: 11-02-2015 07:01

Dar din dar se face rai, spune o vorba din batrani, care l-a inspirat se pare si pe Alexandru, un adolescent de 17 ani, bolnav de cancer.

Cei de la Hope and Homes for Children Romania si-au dorit sa-l ajute, iar chef Adrian Hadean si prezentatoarea Stirilor PRO TV - Amalia Enache - au gatit pentru el la o cina caritabila.

Banii stransi urmau sa ajute la tratamentul lui Alexandru, care insa a decis sa doneze la randul lui intreaga suma unor copii orfani.

Alex: "Cred ca atunci cand daruiesti, primesti la randul tau ceva nepretuit. Cand mi-au spus ca in Romania un copil este abandonat la fiecare 6 ore, mi-am dat seama cat de norocos sunt eu sa-i am alaturi pe parintii mei."

Pentru Alexandru, care la 17 ani sufera de cancer, medicamentul este chiar familia sa. Ea ii da putere sa treaca peste toate, asa ca a preferat sa ofere mai departe banii care s-au strans pentru el, la cina de caritate.

AMALIA ENACHE: "Parintii lui au avut prieteni de la care sa se imprumute si s-a gandit ca poate sunt alti copii pentru care n-are cine sa faca asta. A hotarat ca banii astia el vrea de fapt sa ni se alature cauzei si sa-i dam mai departe unor copii care nu au parinti."

La aceasta cauza s-au alaturat zeci de persoane, printre care si chef Adrian Hadean. El a pregatit un meniu delicios, impreuna cu un alt bucatar.

Cot la cot, chefii au muncit doua zile, pentru ca masa sa fie perfecta.

Localul a fost pus la dispozitie de un alt om cu suflet mare.

NICOLAS VERNEREY, patronul localului: "Ne-am promis inca de cand am deschis acest bistro ca vom organiza cine caritabile, pentru copii sau batrani."

Meniul a costat 120 de lei, insa invitatii au facut si separat donatii, ca sa se stranga mai multi bani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!