CTP, despre medicii care îl apără pe Beuran: ”Acești nemernici ar trebui dați afară”

Ultima actualizare: 08-01-2020 10:29
CTP - 25
Pro TV

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat dur poziția celor 25 de medici și asistente de la Spitalul Floreasca, după ce aceștia au amenințat că intră în grevă, în semn de susținere față de medicul Mircea Beuran.

 

Într-un editorial publicat pe Republica.ro, CTP afirmă că ”aceşti 25 de nemernici ar trebui daţi afară pe loc”.

”Carevasăzică, cei 25 nu protestează și nu intră în grevă pentru că așa ceva s-a întâmplat unei paciente și e al doilea caz de incendiere, nu primul, în spitalul Floreasca, nu, ei se revoltă pentru că i s-a extirpat scaunul de sub fese lui Beuran și vor să mai facă rău unor pacienți, refuzând să-i opereze. În vreme ce Beuran, ca pesedist de suflet ce e, se dă victimă a unui complot politic!

După părerea subsemnatului, acești 25 de nemernici ar trebui dați afară pe loc și să li se interzică să mai practice meseria. Să se ducă unde-or vedea cu ochii.” - scrie gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Reacția sa vine după ce mai mulți medici de la Floreasca au avertizat că vor întrerupe activitatea, urmând a asigura asistenţa medicală doar pentru urgenţele majore.

Este regretabil ca înainte de finalizarea oricărei anchete să fie demis din funcţie prof. dr. Mircea Beuran“, se arată în scrisoarea semnată de acești medici.

Ei au luat această decizie în semn de susținere pentru doctorul Mircea Beuran, care a fost demis luni din funcția de șef de secție în cadrul Spitalului Floreasca.

 

 

 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO