Criza? Nu si la Primarie!

19-12-2008 00:00


Sorin Oprescu

Angajatii Primariei Capitalei si ai institutiilor subordonate primesc tichete cadou in valoare  de 5 milioane de lei noi!


Oficial, in organigrama Primariei Capitalei figurau acum o luna 1010 persoane. Pentru recompensarea acestora din bugetul municipalitatii au fost alocati aproximativ 1,5 milioane de lei noi.

De aceleasi „cadouri” de sarbatori se vor bucura si cei peste 2.500 de angajati ai institutiilor subordonate Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Tichete cadou vor primi si cei de la Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, Administratia Cimitirelor, Administratia Strazilor, Administratia pentru Supravegherea Animalelor , ARCUB, Opera Comica pentru Copii, teatrele Metropolis, Nottara, Odeon si Scoala Populara de Arta.

In toatal, suma alocata angajatilor institutiilor subordonate CGMB este 3,47 milioane de lei noi. Aceasta suma nu a fost prevazuta in bugetul institutiilor subordonate CGMB, cu execeptia Politiei Comunitare si a Teatrului Evreiesc, motiv pentru care consilierii municipali au aprobat, pe 25 noiembrie, modificarea bugetelor institutiilor finantate de Municipiul Bucuresti.

Sursa: Gandul

VIDEO PROTVPLUS.RO