Circulatia restrictionata din cauza repetitiilor pentru 1 Decembrie


Ultimul update: Sambata 27 Octombrie 2012 12:33
Data publicarii: Joi 20 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Sociale
Arcul de Triumf

Traficul va fi inchis pe soseaua Kiseleff, bulevardul Maresal Averescu (intre Arcul de Triumf si bulevardul Marasti), bulevardul General Constantin Prezan (intre Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle) in 25 si 27 noiembrie, intre 9.30 si 13.00.


Circulatia autovehiculelor in zona adiacenta Arcului de Triumf va fi modificata in zilele de 25 si 27 noiembrie, in vederea pregatirii Paradei militare care va avea loc in Bucuresti, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, anunta Mediafax.

In zilele de 25 si 27 noiembrie, intre orele 05.30 si 09.30, se va inchide segmentul central al soselei Kiseleff (intre Piata Presei si Arcul de Triumf), precum si banda III de circulatie pe soseaua Bucuresti-Ploiesti (intre Fantana Miorita si Piata Presei).

Totodata, intre aceste ore, circulatia va fi restrictionata temporar pe bulevardul Poligrafiei, bulevardul Marasti si strada Arhitect Mincu.

Costurile estimate pentru toate activitatile de la 1 Decembrie se ridica la 4.000.000 lei, suma exacta urmand sa fie calculata dupa desfasurarea manifestarilor.

Vezi AICI fascinanta epopee a traficului dn Bucuresti.

Sursa: Pro TV

Fascinanta epopee a traficului din Bucuresti
Culmea vitezei? Sa mergi la pas prin Bucuresti si sa depasesti masinile
VIDEO PROTVPLUS.RO