"Ma batut mama cu facaletu cand neam pus fix ca am sunat la fetite". Lucrare de nota 1 la Bac

Dată publicare: 07-07-2011 10:35
Dată actualizare: 01-11-2012 09:22


lucrare

La o simulare pentru Bacalaureatul din 2006, un elev din Teleorman s-a distrat copios la proba de limba romana. Acesta le-a povestit profesorilor sentimentele sale pentru "colega de banca" si chiar i-a pupat "dulce" la finalul lucrarii.

Lucrarea a aparut pe internet, desi ar fi trebuit sa fie sigilata si depusa intr-un loc securizat din incinta scolii. Cert este ca la simularea Bacalaureatului, datata "aprilie 2006", un elev din Alexandria - Teleorman a scris pe foaia de examen numai ce a vrut, fara nicio legatura cu subiectele primite atunci.

“Asa ceva nu s-a intamplat niciodata in lume”. Ce anunt al lui Emil Boc a adus raiul pentru Yahoo!

Mai tare ca Eminem. Videoclip facut de un amator, in dormitor. VIDEO

Paginile sunt postate pe blogul moldoveancublog.ro cu titlul "Avem un tineret minunat".

BACALAUREAT 2011. Lista contestatiilor. La ce materie sunt cele mai multe recorectari

Rezulutate contestatii BAC 2011, VINERI, pe www.stirileprotv.ro

IN GALERIA FOTO de la finalul articolului PUTETI VEDEA LUCRAREA

Subiectul I nu a fost rezolvat, iar la Subiectul al II-lea tanarul a scris "Adica lumea ar trebui sa citeasca in ziua de astazi mai multe carti pentru ca sunt cam analfabeti, bine nici eu nu sunt prea destept dar mai stiu si eu ceva."

FUNERIU nu a dat BAC-ul in tara. Vezi ce note a luat si daca a copiat

Subiectul al III-lea este tot o creatie proprie: "Drama pe care o voi prezenta astazi este <Eu si Mama>, scrisa de Eu. Eu si cu mama suntem niste persoane foarte dramatice mai ales cand ma bate cu facaletu. Ma batut rau de tot cand neam pus fix acasa pentru ca atunci am dat telefon la opt noua, opt noua la fetite, bine dar atunci ma batut cu paleta de batut covoare, da ce mia dato.

Bine dar si eu cand ma enervez harachiri fac cu ea. Dar sa va mai spun cand am luat primul trei la romana in clasa cincea si lam facut noua. Lam facut eu noua dar doamna diriginta in loc sa se semneze a scris trei in paranteza la carnetul de note si atunci ma batut cu umerasul de haine dar mai era si din lemn o ora ma batut.

Subiectul 4 (asta il fac in plus)

Eu astazi mam indragostit de colega de banca are un fundulet obraznic rau de tot. Este blonda amestecat cu bruneta, este imbracata in pantaloni albi, adidasi, o jecuta sexi, o bluzita maro mai stramta sai iasa sanii in evidenta. Este frumusica la fata. Si va dati seama ca as face ceva cu ea. Sper ca bati dat seama ce.......

Si asta a fost lucrarea mea."

 

Iata Harta rezultatelor de la Bacalaureat 2011. Apasa pe judetul tau ca sa vezi ce note s-au luat

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO