Ce asteptari are Tiriac de la tinerii din Romania. Sa spuna presedintelui: "Ajunge! Unde sunt cele 3 TRILIOANE ale tarii?"

Dată publicare: 28-09-2014 12:08
Dată actualizare: 01-10-2014 07:03


Invitat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de la ora 10.00 la PRO TV si PROTV NEWS, omul de afaceri Ion Tiriac a vorbit despre asteptarile pe care le are de la tinerii din Romania, in contextul alegerilor prezidentiale.

"Sa ne ridicam in picioare. Nu eu, ca la varsta mea am facut de toate, dar dumneavoastra, la varsta dumneavoastra, tinerii: asta e destul, suficient. Domnule presedinte, domnule Parlament, domnule prim-ministru: ne ajunge! De acum incolo vreau sa stiu si eu unde sunt cele 3 TRILIOANE, adica 3.000 de miliarde, care au venit din 1990 pana in momentul asta ca produs al acestei tari?" a spus Ion Tiriac la Pro TV.

Omul de afaceri este de parere ca, romanii trebuie sa stie - chiar daca de-a lungul timpului s-au furat sute de milioane din aceasta suma - unde este restul sumei de bani, in ce a fost investita si cum a fost folosita.

"S-au furat 500 de milioane? S-au furat. Dar doua jumate unde sunt? Ca eu nu le vad. In ce sunt? N-au putut sa le dea numai pensionarilor... Ca le-a furat conducerea, unde? Cine le-a furat? Poate a furat doua geamuri, ca a fost inchis pentru doua geamuri, un prim-ministru. Unul pentru tuica si pentru caltabosi, si asa mai departe. Glumim?" - a mai spus Ion Tiriac.


VIDEO PROTVPLUS.RO