Cativa copii din Bucuresti au dormit o noapte printre exponatele de la Muzeul Antipa. Cat i-a costat pe parinti aventura


Ultimul update: Marti 25 Iulie 2017 06:52
Data publicarii: Sambata 22 Iulie 2017 07:42
Categorie: Stiri Sociale

"O noapte printre giganti" - pare a fi numele unui film, dar vorbim despre aventura la care au luat parte mai multi pusti din Bucuresti. Curajosi, au ales sa doarma la Muzeul Antipa, unde exponatele uriase le-au vegheat somnul.

Despartirea s-a dovedit a fi o proba dificila mai degraba pentru adulti, decat pentru pustii care se gandeau cu nerabdare la aventura nocturna.

"Mi se pare foarte interesant si este o ocazie unica, adica nu poti sa dormi in fiecare zi intr-un muzeu", spune entuziasmat un baiat.

La grea incercare au fost pusi insa fratii mai mici. Cand si-au dat seama ca trebuie sa se intoarca acasa cu parintii, pe obraji le-au aparut lacrimile.

Odata ramasi singuri, temerarii si-au marcat teritoriul. "Mi se pare un pic ciudat! Am impresia ca o sa ma trezesc noaptea si ca o sa cada peste mine", spune o fetita.

Apoi au pornit intr-un tur al muzeului ca sa le ureze exponatelor un somn linistit.

Plimbarea nu a fost insa in zadar. Copiii au aflat si cateva curiozitati.

Pretul pentru o asemenea experienta porneste de la doua sute de lei. Dar, in cazul in care aveti mai multi copii, exista oferte.

Aventurile nocturne printre exponate nu se incheie aici. Muzeul Antipa mai are pregatite, pana in luna septembrie, alte patru astfel de evenimente. Atentie! Sunt primiti doar copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani.

Evenimentul, ajuns la a sasea editie, a adunat pana acum peste sapte sute de particpanti.

VIDEO PROTVPLUS.RO