Calatorii pot cere despagubiri la Metrorex

17-11-2009 00:00


Cum scapi de aglomeratia la metrou?

"Persoanele care doresc sa fie despagubite pentru ca nu au putut utiliza metroul pot fie sa solicite o prelungire a valabilitatii cartelelor, fie sa-si ceara banii inapoi", a declarat pentru Mediafax directorul general al Metrorex, Gheorghe Udriste.


Directorul Metrorex, Gheorghe Udriste, a spus ca Regia va inregistra pierderi de aproximativ 200.000 de lei pe zi, cauzate de greva angajatilor de la metrou, iar calatorii ar putea cere despagubiri pentru ca nu pot folosi metroul marti, pana la ora 16:00.

"Noi incasam zilnic pana la 350.000-400.000 de lei, iar ca paguba din cauza grevei putem spune ca ajungem la 200.000 de lei din incasari", a afirmat Udriste, potrivit Mediafax.

La randul sau, secretarul general al Uniunii Sindicatelor Libere Metrou, Florin Crisu, a precizat ca Metrorex nu pierde nimic din cauza grevei, deoarece salariatii nu sunt platiti pe perioada protestului si se face si economie de energie.

Greva la metrou, trafic de cosmar! Basescu: O dovada de iresponsabilitate

Vanghelie: Il caut pe Radoi sa dea drumul la metrou, dar nu-l prind

Greva la metrou, contestata in justitie!

Ai imagini cu aglomeratia din mijloacele de transport in comun si cu traficul infernal de marti dimineata din Capitala? Trimite-ne aici stirea ta!

Sursa: Mediafax

Tags: proteste, metrorex,

VIDEO PROTVPLUS.RO