Aglomerație în parcul acvatic din Oradea și pe malul Crișului, în a 3-a zi de vacanță bugetară

17-08-2018 16:45


aquaparc Oradea

A treia zi de vacanţă bugetară a fost la fel de aglomerată ca şi primele două. Ardelenii care n-au plecat la mare sau la munte au ales distracţiile acvatice din oraş.

În Oradea, mulţi s-au aşezat din vreme la coadă, la Aquaparc, iar alţii s-au îndreptat spre malurile Crișului, pentru relaxare.

Pentru cei care au apucat să intre la aquaparcul din Oradea, distracţia, soarele şi relaxarea au fost cuvintele de ordine.

"Super, frumos, linişte, curăţenie, un cadru plăcut”, este încântat un client.

Cei care n-au apucat să îşi ia bilete online au aşteptat la coadă, în speranţa că va mai fi loc şi pentru ei. Aquaparcul are o capacitate limitată, de 2100 de locuri, iar cei care ajung mai târziu nu mai pot intra. 

Mulţi orădeni au preferat malul Crișului pentru relaxare şi răcoreală. Mai ales că acolo nu era aşa de mare înghesuială şi nici la coadă nu trebuia să stai.

”Crișu-i foarte bun, curat, apa-i curgătoare, poţi să stai cât vrei, nu-i ca la ştrand, că plăteşti pentru nu ştiu câte ore sau pentru toată ziua", spune un bărbat.

Pentru ultimele zile ale vacanţei se aşteaptă vreme frumoasă în Bihor,  aşa că locurile de scăldat vor fi din nou arhipline.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO