Romani cu reusite extraordinare, la "Romania, te iubesc"

30-11-2012 16:30


Duminica, 2 decembrie, de la 18:00, Romania te iubesc! aduce in prim plan romani unul si unul care se ghideaza in viata dupa deviza „Gandeste liber! Romania e a ta!”

Au stiut ca sta in puterea lor sa construiasca ceva durabil in tara lor, iar deviza Gandeste liber! Romania e a ta! le-a ghidat pasii in viata. Duminica, 2 decembrie, de la 18:00, Cosmin Savu, corespondent Stirile ProTV aduce in casele telespectatorilor ProTV povestile de viata ale unor romani care vor sa lase copiilor o mostenire de care sa fie mandri. Romani care sunt un exemplu viu ca in Romania se poate construi durabil si ca generatiile viitoare pot primi o mostenire nepretuita: exemplul lucrului facut impecabil.

Cosmin Savu vorbeste cel mai bine despre romanii care construiesc Tara Tuturor Posibilitatilor Frumoase: „Duminica va prezint un material care arata ca visul romanesc exista. Asta o pot confirma cel mai bine personajele mele – Romeo Dunca si Nelu Popa, doi banateni aprigi care vor sa mute partiile de ski din Austria in Banatul Montan. De multe ori ratacim mii de km pentru a descoperi peisajele frumoase pe care le au altii, cand ar fi mult mai simplu sa le vedem pe cele care sunt atat de aprope de noi, sunt ale noastre si nu trebuie decat sa le pastram si sa le protejam."

Pe pagina de Facebook a emisiunii gasiti alte informatii precum si imagini despre cei doi romani prezentati in editia din 2 decembrie. Totodata, echipa Romania, te iubesc indeamna fanii emisiunii sa spuna care sunt romanii cu care se mandresc.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO