Un deputat cere INCHISOAREA pentru profesorii care predau educatie sexuala. "Cine garanteaza ca nu au aplecare spre baietei?"

Ultimul update: Vineri 22 Iulie 2016 07:26
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2016 16:46
Categorie: Politic
educatie sexuala

Un parlamentar PSD a depus un proiect de lege prin vrea sa protejeze inocenta copiilor aruncandu-i dupa gratii pe dascalii care tin ore de educatie sexuala de unde "copilele pleaca rusinate".

Social-democratul Ninel Peia a initiat un proiect de lege “pentru inocenta copilariei”, “privind interzicerea cursurilor de educatie sexuala in invatamantul prescolar, primar si gimnazial, fara acordul scris al parintilor sau tutorelui”. Pe scurt, cadrele didactice care vor preda „informatii sau cursuri cu privire la educatia sexuala” fara acordul scris al parintilor sau tutorelui vor fi sanctionate cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda. Proiectul a fost depus miercuri, 22 iunie la Senat.

Doar ca legea este, in clipa de fata, fara obiect. Nu exista materia „educatie sexuala”, ci „educatie pentru sanatate”, care cuprinde si ore de educatie sexuala. Iar aceasta materie este optionala, ceea ce inseamna ca orele nu pot avea loc fara acordul scris al parintilor.

In expunerea de motive, parlamentarul sustine ca „sub diferite pretexte, unele de-a dreptul hilare, precum acela ca tot mai multe fetite de 11 ani merg deja la psiholog ca sa-si trateze problemele din dragoste, sau ca prin educatia sexuala predata unor copii intre sase si zece ani vor fi salvate, ulterior, vieti omenesti prin adoptarea unor solutii contraceptive corecte, in scolile copiilor nostri se introduc, pe ascuns, ponografia, prozelitismul LGBT si incitarea la punerea in aplicare a diverselor forme de sexualitate devianta.

Exista deja scoli unde copile de 10 ani pleaca rusinate de la aceste „cursuri”, sunt baieti care nu mai inteleg ce este aceea o familie sau de ce nu e nimic rau sa ai sentimente erotice pentru Ionel si nu pentru Diana. Aceste vlastare carora le dorim cele mai bune lucruri si o viata implinita, copii pentru care facem sacrificii enorme, sunt traumatizati de informatii care nu sunt, nu au fost si nici nu vor fi specifice unei copilarii normale, a singurei faze din viata fiecaruia care a fost binecuvantata cu miracolul inocentei.

Cum arata o lectie de educatie sexuala in cele 2000 de scoli care au acceptat materia optionala

Deputatul PSD ii suspecteaza si pe profesori ca ar tine astfel de ore pentru a-si sastiface pofte nefiresti: „Ultima chestiune pe care o invoc aici este legata de calitatea de pedagog a aceluia ce “preda” astfel de “lectii”, dar si de sanatatea mintala a acestuia. Cine ne garanteaza ca “dascalului” nu ii face placere sa umileasca sexual copile de 10-11 ani, sau ca are aplecari mai spre baieteii de 7 ani? Pana unde are voie sa mearga “profesorul” in “predarea” lui? Cine il evaluaza pe acesta vizavi de trairile lui sexuale? Daca “profesorul” considera anumite practici sexuale deviante drept normale, cum il oprim sa nu le prezinte in mod incantator micutilor din auditoriu? Care sunt limitele normalitatii sexuale a profesorilor? Cum ne punem la adapost copiii de abordari perverse sau hartuire sexuala la astfel de “cursuri”?

educatie sexuala Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Dezbatere cu scandal intre parinti si Ministerul Educatiei, pe marginea noii programe scolare. Ce modificari ar putea aparea

Dezbatere cu scandal intre parinti si Ministerul Educatiei, pe marginea noii programe scolare. Ce modificari ar putea aparea

Cum arata o lectie de educatie sexuala in cele 2000 de scoli care au acceptat materia optionala

Cum arata o lectie de educatie sexuala in cele 2000 de scoli care au acceptat materia optionala

"Avem nevoie de un Minister al Educatiei, nu al Virginitatii Nationale". Scandal intre ONG-uri pe tema unei noi ore in scoli

viorica dancila

Dăncilă: Nu am mai văzut aceeaşi îngrijorare la Bruxelles legată de justiţie

Analist politic: ”Ar putea fi ușor de justificat începerea unei proceduri de suspendare a președintelui”

USR depune moțiune simplă în Parlament împotriva ministrului Tudorel Toader

Dăncilă, despre raportul lui Toader: Dacă ce scrie acolo e adevărat, e îngrijorător şi trebuie luată o decizie

Dan Barna: ”Eu şi colegii din USR susţinem aceste mişcări de protest”

Filmul evenimentelor din ultimele 24 de ore, în scandalul DNA. Taberele pro și contra Kovesi

iohannis kovesi

Klaus Iohannis face noi precizări în scandalul DNA: O susțin pe doamna Kovesi!

Klaus Iohannis a semnat un decret pentru un ”Sistem Lansator Multiplu de Rachete cu bătaie mare”

Reacții după anunțul lui Toader. PNL și USR îi cer demisia: ”Am văzut cine e de fapt”

Ministrul Mediului: ”Noi ne duceam la școală cu sticle şi borcane. Să facem în continuare”

Iohannis: România va sprijini o eventuală majorare a contribuţiei la bugetul UE

Dacian Cioloș: ”Nu știu cum se va termina acest circ periculos”