Traian Igas: Nu exclud ca Mihaela Popa si noi sa ne regasim intr-o noua structura de dreapta


Ultimul update: Miercuri 07 Noiembrie 2012 16:08
Data publicarii: Joi 19 Aprilie 2012 11:44
Categorie: Stiri Politice
Traian Igas

Vicepresedintele PDL Traian Igas a comentat trecerea Mihaelei Popa de la PDL la PNL spunand ca "orice parlamentar care paraseste partidul poate fi considerat o pierdere".

El nu a exclus ipoteza ca reprezentantii PDL si Popa sa se regaseasca "intr-o noua structura de dreapta". "Nu exclud o ipoteza, si anume ca doamna Popa si noi sa ne regasim intr-o noua structura de dreapta, cunoscand-o de dreapta", a declarat Igas.

El a mai spus, referitor la pierderea majoritatii in Senat, ca oricum actuala legislatura este compromisa prin boicotul USL.

Igas a spus ca a cunoscut-o destul de bine pe Mihaela Popa, deoarece amandoi au facut parte din grupul parlamentar al PDL din Senat si aceasta este o persoana "cu expertiza in zona educatiei". "Am avut o colaborare buna cu domnia sa, dar din acest moment, in conditiile in care a trecut la PNL, suntem adversari politici. Orice parlamentar care paraseste partidul putem spune ca e o pierdere, dar important pentru noi e sa ne mobilizam astfel incat sa privim catre viitor, si nu spre trecut", a adaugat Traian Igas.

El a apreciat ca activitatea Parlamentului este compromisa pana la finalul actualei legislaturi. "In opinia mea, in conditiile in care cei din USL continua sa boicoteze lucrarile Camerei Deputatilor si Senatului ramanand in acea greva parlamentara, activitatea in Parlament pentru aceasta legislatura, din pacate, o vad compromisa", a spus Igas.

Senatorul Mihaela Popa a declarat, joi, ca trece de la PDL la PNL. Ea a facut anuntul intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi alaturi de vicepresedintii PNL Sorin Frunzaverde si Relu Fenechiu.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO