Traian Basescu: Pe Geoana nu-l veti mai putea face niciodata presedinte, ati ratat. Baieti, cantati la alta masa

25-05-2017 13:48


traian basescu

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu ii critica, pe Facebook, pe ”baietii veseli” din media, din politica si din ”breasla analistilor”, din cauza scandalului SIPA, dar si a anchetei parlamentare a alegerilor prezidentiale din 2009.

”Perdantilor din 2009, care nici acum nu s-au impacat cu gandul ca au pierdut alegerile, le spun un lucru simplu: nu eu v-am batut, ci romanii, care n-au vrut sa dea tara pe mana unora de teapa lui Vantu, Voiculescu sau Patriciu.

Asa ca, mai bine calmati-va, pe Geoana nu-l veti mai putea face niciodata Presedinte al Romaniei. Ati ratat”, a scris Traian Basescu pe Facebook, potrivit News.ro.

In ceea ce priveste arhiva SIPA, fostul presedinte sustine ca subiectul nu a fost niciodata analizat in CSAT.

In ceea ce priveste SIPA, oricat incearca «baietii veseli» sa arunce responsabilitatea la CSAT, nu merge. Acest serviciu a fost infiintat prin ordin al ministrului, a fost subordonat strict Ministrului Justitiei, nu a primit niciodata prioritati informative de la CSAT, nu a fost niciodata analizat in CSAT si nu a raportat niciodata CSAT sau Presedintelui Romaniei. Cu siguranta, si Predoiu si Cazanciuc au incercat sa arunce mizeria justitiei la CSAT, sau, daca se poate, la Presedintele Romaniei.

Va imaginati ce-ar fi fost la gura «baietilor veseli» daca picam in capcana de a lua eu, sau CSAT, decizii, legat de arhiva SIPA, in locul Ministrului Justitiei? Ar fi fost illegal si ar fi dat ocazia «binevoitorilor» sa tipe ca eu am copiat arhiva. Nu mai vorbim cum, ei, guralivii, ar fi fost «siguri» ca eu organizez santajarea judecatorilor si procurorilor cu documente din arhiva SIPA. Asa ca, baieti, va rog, cantati la alta masa”, a mai scris Basescu pe reteaua de socializare.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO