Rareș Bogdan îl atacă pe Voiculescu: Teoriile conspirației despre asta vorbesc. E inadmisibil!

Dată publicare: 19-04-2021 11:27
Dată actualizare: 19-04-2021 12:52


Rares Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan l-a atacat, luni, pe fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, după ultimele afirmații privind raportarea greșită a Guvernului a numărului real de decese din cauza Covid-19.

În opinia liberalului, acuzațiile lui Vlad Voiculescu nu fac altceva decât să alimenteze teoriile conspiraționiste ale ”anti vacciniștilor”.

”Cred că, cu toată supărarea lui Vlad, declarațiile făcute acolo, cel puțin cele legate de Covid, noi ne luptăm de 1 an și 3 luni cu o propagandă venită inclusiv din zona estivă a Europei extrem de agresivă, extrem de agresivă. Nu poți să dai apă la moară, să alimentezi toate teoriile conspiraționiste cu privire la ascunderea de morți. E a doua oară. Prima dată a fost un răspuns dat Violetei Alexandru pe pagina de Facebook. Acum, a doua oară și mi s-a spus că n-a fost explicația suficient de bună, pentru că în realitate nu e vorba de ascunderea de morți, dar e vorba de o modalitate diferită de calcul. Păi toate teoriile conspirației despre asta vorbesc. Noi ce facem? Alimentăm cu un oficial sau un fost oficial guvernamental teoriile conspirației, că de fapt guvernele ar ascunde ceva, când vedem oameni care mor, vedem apropiați care abia primesc oxigen, la propriu. Este inadmisibil și nu-l înțeleg pe Vlad de ce a făcut asta.” - a declarat Rareș Bogdan.

La doar câteva zile după ce a fost demis din Ministerul Sănătății, Vlad Voiculescu a susținut că există „diferențe fundamentale” între numărul deceselor raportate în bilanțul zilnic și cele reale.

El i-a cerut prim-ministrului Florin Cîţu să preia aceste probleme şi să revadă raportarea deceselor din spitalele COVID.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO