Adevaratele emotii ale premierului Ungureanu. Cum arata calculele pentru pensii si salarii


Ultimul update: Miercuri 01 August 2012 12:02
Data publicarii: Miercuri 25 Aprilie 2012 11:21
Categorie: Stiri Politice
Mihai Razvan Ungureanu

Dupa discursul presedintelui CE, Herman Van Rompuy, din Parlament, premierul Mihai Razvan Ungureanu a fost intrebat daca are emotii in privinta motiunii de cenzura care va fi votata vineri. Seful Guvernului a replicat, spunand ca are alte griji.

El a explicat ca adevaratele sale emotii sunt reprezentate de probleme precum cea a reintregirii salariilor bugetarilor sau cea referitoare la banii pe care pensionarii trebuie sa-i primeasca inapoi.

"Pentru ca trebuie sa fac un calcul care, in primul rand, sa multumeasca pe toata lumea, si in al doilea rand sa ne dea nadejdea ca aceasta tara isi pastreaza stabilitatea macroeconomica, e absolut natural. Sunt emotii pozitive, vorbim de lucruri bune, nu de lucruri rele." a declarat Mihai Razvan Ungureanu.

Intrebat daca, in concluzie, va inapoia banii pensionarilor, premierul a spus ca ...se cauta solutii. "In momentul de fata analizam toate optiunile tehnice si, sa fie foarte clar: o hotarare a Curtii Constitutionale, o decizie a Curtii constitutionale, se pune in aplicare, noi nu discutam chestiunea aceasta", a afirmat seful Executivului.

Totodata, el a mai precizat ca, in opinia sa, pensionarii nu ar trebui sa se duca in tribunale sa-si ceara pensiile - insa Ungureanu a mai tinut sa sublinieze faptul ca acesta "nu este un sfat".

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO