Olguța Vasilescu a pierdut alegerile la ea acasă. Actrița Oana Pellea: ”Bravooo Dolj”


Ultimul update: Luni 25 Noiembrie 2019 13:33
Data publicarii: Luni 25 Noiembrie 2019 13:01
Categorie: Stiri Politice
Olguta Vasilescu

Candidatul PNL, Klaus Iohannis, a câştigat turul al doilea al alegerilor prezidenţiale în judeţul Dolj cu 51,78% din voturile valabil exprimate - adică județul condus de liderul PSD Dolj Claudiu Manda și soția sa, Olguța Vasilescu.

Astfel, candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a obţinut 48,22%, potrivit rezultatelor centralizate de AEP de la toate cele 531 secţii de votare, citate de Agerpres.

În ciuda acestor rezultate, Manda susţine că PSD a câştigat în 78 de localităţi din cele 111. După părerea lui Manda, asta arată că ”PSD Dolj rămâne principala forţă politică”.

"Deşi nu am câştigat 50% + 1 din voturile electoratului pentru candidatul nostru, vestea buna este că PSD Dolj este pe locul 8 la nivel naţional între organizaţiile judeţene social democrate şi pe primul loc la număr de voturi aduse candidatului Viorica Dăncilă - 138.855 (48,21%). Am câştigat alegerile în 78 de localităţi din judeţul Dolj, în 10 dintre ele cu peste 70%, în 30 de localităţi cu peste 60% şi în 38 cu peste 50%, asta însemnând că PSD Dolj rămâne principala forţă politică şi suntem pregătiţi să câştigăm alegerile locale. Le mulţumim doljenilor care ne-au acordat votul de încredere şi echipei PSD Dolj pentru implicare!", a scris Manda pe pagina de Facebook după rezultatele finale din judeţ.

Actrița Oana Pellea a reacționat și ea pe Facebook, anunțând victoria liberalilor în Dolj: ”Bravoooo Dolj! Aștept de ani să nu mai fii roșu! Felicitări!”.

Sursa: Agerpres Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO