Mircea Geoana: "Ponta-Pinnochio" isi da doctoratul in minciuna cand spune ca i-am cerut sa fiu ministru


Ultimul update: Joi 22 Ianuarie 2015 06:46
Data publicarii: Luni 19 Ianuarie 2015 07:26
Categorie: Stiri Politice
Mircea Geoana

Senatorul Mircea Geoana afirma ca Victor Ponta minte atunci cand sustine ca i-ar fi cerut sa il desemneze ministru de Externe si ca, astfel, premierul, pe care l-a numit "Ponta-Pinnochio", isi da "doctoratul in minciuna".

"Victor Ponta minte. Nu se poate abtine sa nu minta. Iar atunci cand sustine, fara probe, ca i-as fi cerut sa ma desemneze Ministru de Externe, isi da doctoratul in minciuna. Victor Ponta este doctor in minciuna, iar titlul acesta se pare ca nu i-l poate lua nimeni. Nici Carlo Collodi, autorul lui Pinocchio, nu si-ar fi imaginat minciuni precum cele spuse de Victor Ponta", a spusGeoana.

El s-a intrebat, retoric, care este logica lui Ponta atunci cand face o astfel de afirmatie.

"Si apoi, care este logica lui Ponta-Pinocchio? Pentru ca m-as fi suparat pe el ca nu m-ar fi pus ministru, m-a dat afara din partid?", a adaugat Geoana.

El a aratat ca "Ponta-Pinocchio" trebuie sa stie ca el a salutat public propunerea lui Mihnea Motoc si apoi a lui BogdanAurescu la Ministerul de Externe. "Eu cred ca trebuie sa recladim imaginea sifonata a MAE dupa «Operatiunea Diaspora», ai caror autori sunt Ponta, Dragnea si Corlatean, readucand profesionisti la conducere” , a aratat Geoana.

El i-a mai transmis lui Ponta faptul ca "minciuna are picioare scurte" si ca, din aceasta perspectiva, cariera primului-ministru, bazata pe "impostura si minciuna", se apropie de sfarsit.

"Minciuna are picioare scurte, domnule Ponta, iar cariera dvs politica,bazata pe impostura si minciuna, se apropie de sfarsit. Prea multe se aduna, domnule Ponta, iar decontul e mai aproape decat ganditi", a conchis Geoana.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca intre el si Mircea Geoana a aparut o stare conflictuala in momentul in care nu a dorit sa il numeasca pe acesta in functia de ministru de Externe, ci a optat pentru Bogdan Aurescu, desi Geoana s-a oferit sa-l sprijine din aceasta postura.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO