Meleșcanu, atac dur la adresa lui Tăriceanu: „Să se salveze, vinde ALDE. E orbit de ură”


Ultimul update: Sambata 14 Septembrie 2019 15:55
Data publicarii: Sambata 14 Septembrie 2019 15:49
Categorie: Stiri Politice
Teodor Melescanu, Calin Popescu Tariceanu

Noul șef al Senatului, Teodor Meleșcanu, exclus din ALDE după ce a obținut funcția cu sprijinul PSD, îl acuză pe Călin-Popescu Tăriceanu că vinde partidul.

„Întreb din nou: cu ce am greşit? Am urmat paşii domnului Tăriceanu, care a fost ales de două ori preşedinte al Senatului propus şi susţinut de PSD-cel bun!

PSD care a citit sondajele şi nu l-a propus candidat unic fără şanse, nu e bun pentru domnul Tăriceanu. Ca să se salveze, vinde ALDE, mai exact îl dă contra salvării lui personale. „Un regat pentru un cal” s-a transformat în „un partid pentru un postuţ”. Partid, unde sunt foarte mulţi colegi de mare valoare, care au muncit la crearea şi creşterea lui. Oameni de valoare care astăzi, nu înţeleg cum domnul Tăriceanu poate să distrugă totul. Disperarea este atât de mare şi demnă de milă încât domnul Tăriceanu recurge la ilegalităţi. Cât despre democraţie şi transparentă nici nu poate fi vorba. Caline, le-ai dus în derizoriu!”, scrie Meleşcanu pe Facebook, conform News.ro.

Totodată, Meleșcanu l-a acuzat pe Tăriceanu că e „orbit de ură”.

„Tot ce a rămas este o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine, orbit de ură şi de doctrina de răzbunare. Eu nu îl cunosc pe acest om, ca atare nu voi mai acorda atenţie măruntelor lupte pe persoană fizică ale unui expirat politic şi ale măruntei lui clici. Voi lăsa justiţia să hotărască dacă excluderea celor care s-au opus mini-dictatorului este legală sau nu!”, a mai scris Teodor Meleşcanu.

ALDE a anunţat vineri excluderea din partid a lui Teodor Meleşcanu, ales preşedinte al Senatului cu susţinerea PSD, şi a celor care au acceptat să fie nominalizaţi miniştri: Graţiela Gavrilescu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO