Măsură împotriva coronavirusului în Parlament: dezinfectant lipit de masă, ca să nu fie furat

Ultima actualizare: 02-03-2020 12:10

Jurnaliștii și politicienii care participă la ședințele din cadrul Palatului Parlamentului au la dispoziție un recipient pentru dezinfectarea mâinilor, care, însă, a fost lipit de masă, pentru a nu fi ... furat.

O astfel de sticlă cu un lichid dezinfectant a fost amplasată pe unul dintre holurile Camerei Deputaților - însă nu se știe exact cine sunt cei vizați în mod direct de această măsură de precauție: parlamentarii sau jurnaliștii.

Potrivit celor mai recente date anunțate de Guvern, două persoane diagnosticate cu virusul COVID-19 (coronavirus) sunt internate, în continuare, în unități spitalicești de specialitate din Cluj-Napoca și Timișoara, cu stare bună de sănătate, fără febră.

În țara noastră, până în prezent, 3 persoane au fost diagnosticate cu COVID-19, dintre care o persoană a fost declarată vindecată după ce testele realizate conform procedurilor medicale au fost negative.

De asemenea, în centrele de la București, Timișoara și Cluj-Napoca au fost analizate și alte probe de la persoane care s-au întors din țările afectate sau au avut contact cu persoane posibil purtătoare ale virusului, însă toate au ieșit negative.

În continuare, la nivel național sunt în carantină în centre instituționalizate 52 persoane, iar 8 167 de persoane sunt monitorizate la domiciliu.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO