Marko: Nu vad ca in acest moment ar trebui facuta o remaniere

05-10-2011 11:03

Marko Bela

Vicepremierul Marko Bela a declarat ca nu vede necesitatea efectuarii unei remanieri guvernamentale in acest moment. Mai mult, in opinia sa, niciun ministru al UDMR nu ar trebui schimbat.

"Daca ne gandim la ideea remanierii ca si schimbare a unor ministri, eu as zice ca in mers am avut o anumita remaniere. Daca va uitati la lista Guvernului, veti vedea ca difera destul de mult fata de lista initiala, de la sfarsitul anului 2009. Deci, treptat-treptat a avut loc o astfel de remaniere si, din acest punct de vedere, eu nu vad ca in acest moment ar trebui sa avem o astfel de schimbare. Din punctul nostru de vedere, nicicum. UDMR nu s-a gandit la o astfel de remaniere, dar fiecare partid are posibilitatea sa decida daca vrea sa-si schimbe ministrii. Bineinteles ca, in principiu, cei din coalitie nu trebuie sa fie de acord cu aceste schimbari, dar totusi, la urma urmei, e dreptul partidului respectiv sa faca o astfel de schimbare", a declarat Marko Bela la RFI, citat de Mediafax.

El a precizat, de asemenea, ca niciun ministru al UDMR nu ar trebui schimbat.

"Noi suntem in Guvern in totalitate patru: ministrul Culturii, ministrul Mediului, ministrul Sanatatii si un vicepremier. Recent a avut loc o schimbare, dar nu din motiv ca am fi fost nemultumiti de ministrul Sanatatii, ci domnia sa a ajuns la concluzia sa-si dea demisia. Nu, in acest moment nu avem nemultumiti", a mai spus vicepremierul.

Liderii PDL si sefii organizatiilor judetene ale partidului au stabilit, duminica seara, in intalnirea de la Vila Lac, ca eventuala remaniere guvernamentala sa fie decisa de premierul Emil Boc impreuna cu presedintele Traian Basescu, au declarat surse participante la intalnire, citate de Mediafax.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26