Macovei: Fidel sloganului "impreuna pentru coruptie", PNL ii asigura o imunitate noua lui Silaghi

04-09-2013 15:16

Monica Macovei

Europarlamentarul PDL Monica Macovei considera ca, prin trimiterea lui Ovidiu Silaghi in PE, PNL "tradeaza interesul national" si "trateaza cu dispret Parlamentul European".

"Prin trimiterea lui Silaghi in Parlamentul European, PNL tradeaza interesul national, pentru ca cetatenii romani vor sa fie respectati in Uniunea Europeana, si nu sa fie reprezentati de politicieni suspectati de fapte de coruptie si care vor sa fuga de justitie, intrand in Parlamentul European", sustine Monica Macovei intr-o declaratie de presa.

Macovei mai declara ca, "fidel sloganului «impreuna pentru coruptie», PNL ii asigura o imunitate noua lui Ovidiu Silaghi, fostul ministru al Transporturilor pentru care procurorii cer inceperea urmaririi penale pentru trafic de influenta".

"PNL trateaza cu dispret Parlamentul European, ca si cum acest Parlament ar fi o pestera unde se ascund politicienii certati cu legea. Asa a facut si PSD cu Adrian Severin, cand nu i-a cerut ferm sa isi dea demisia din Parlamentul European, dupa ce ne-a facut de rusine, fiind filmat in timp ce negocia sustinerea unor amendamente pe bani", adauga europarlamentarul PDL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca Ovidiu Silaghi si Eduard Hellvig au demisionat din Camera Deputatilor pentru a merge la Parlamentul European, ei completand astfel locurile vacantate de Cristian Busoi si Ramona Manescu.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO