Robert Negoita, ironizat de colegii de partid. "Arat eu a om care sa cedeze la presiuni? Niciodata!""

×
Codul embed a fost copiat

Robert Negoita s-a razgandit, nu mai candideaza la sefia PSD.
Primarul sectorului 3 a facut anuntul prin intermediul unui film postat pe facebook, la 24 de ore dupa ce i-a criticat pe Liviu Dragnea si pe Victor Ponta pentru problemele lor penale.

"Cine va promova intriga in PSD va fi exclus", a amenintat liderul interimar al partidului, in timp ce presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a remarcat amuzat ca "pana si vremea se mai schimba."

Robert Negoita, presedintele PSD Bucuresti: "Imi retrag intentia de a candida pentru aceasta functie, fac parte din echipa Liviu Dragnea si il sustin pe acesta".

Cu 24 de ore inainte, acelasi Neguita avea o cu totul alta parere.

Robert Negoita, presedintele PSD Bucuresti: "Premierul a avuit prima infatisare, ieri, intr-un dosar penal, presedintele interimar PSD este condamnat in prima instanta. Sunt decis sa candidez pentru functia de pres PSD".

Citește și
Robert Negoita, Marian Oprisan - AGERPRES
Tensiuni in tabara social-democratilor. Marian Oprisan: "Robert Negoita este candidatul PNL la conducerea PSD"
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Astazi, liderii PSD l-au ironizat pe colegul lor despre care au afirmat ca s-a filmat singur, la perdeluta.

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD: "Nu tre' sa-l omoram pe Robert Negoita. A avut niste resorturi care l-au impins sa candideze, a avut alte resorturi care l-au dezimpins sa mai candideze. Cei care vor promova un stil netransparent si intriga in partid vor fi exclusi in mod automat."

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor: "Ieri, la Parlament, erau 30 de grade. Ieri seara a venit ploaia. Azi e un pic cam frig. Pana si vremea se schimba, asa ca..."

Iar Victor Ponta l-a avertizat public, inca de ieri, pe Robert Negoita ca a gresit atacandu-si colegii.

Victor Ponta, prim-ministrul Romaniei: "E riscant sa zica de Liviu, de mine. Daca maine e el, ce facem? Eu, in locul lui, n-as fi zis..."

Adevaratul motiv al retragerii nu a fost explicat de Robert Negoita. Aflat joi la Parlament, a incercat prin orice mijloace sa-i evite pe jurnalisti.

Robert Negoita, presedintele PSD Bucuresti: " Cand am chestiuni de spus, va spun...
Reporteri: “Spuneti-ne acum, de ce ati renuntat la candidatura? Au fost presiuni?
Robert Negoita: Arat eu a om care sa cedeze la presiuni? Niciodata! Niciodata!"

Candidatura de-o noapte a lui Negoita la sefia PSD a atras furia mai multora, sustin surse din partid. Dupa acest episod, risca sa piarda un loc in conducerea centrala, dar si sefia organizatiei de Bucuresti. In plus, o candidatura a sa la alegerile de anul viitor pentru primaria generala este putin probabila.

Liderul interimar al PSD a comentat joi decizia lui Robert Negoita de a nu mai candida la sefia partidului

Cele mai importante declaratii ale lui Liviu Dragnea:

- Mai sunt in cursa Daniel Savu si Serban Nicolae

- Vom veni cu o propunere pentru primaria Capitalei in noiembrie-decembrie

- As fi foarte dezamagit daca s-ar retrage toti contracandidatii. Mi-as dori foarte mult sa fie o competitie. 

- Ar fi foarte sanatos sa existe o competitie in acest partid. II incurajez pe multi sa isi depuna candidatura si sa si-o mentina, fiindca vad ca asta e cel mai important.

- Imi pastrez sustinerea pentru Robert Negoita la sefia PSD
In acest moment, niciun partid nu are o solutie pentru capitala. O solutie serioasa, adica un om care odata ajuns primar general continua proiectele.

- In PSD a aparut obisnuita de a nu se mai respecta reguli. In 2010, eu si Victor Ponta am inceput sa introducem reguli, in PSD nu te poti juca.

- Daca dumneavoastra credeti ca am construit un sistem care sa ma avantajeze pe mine in partid, ma faceti sa ies si eu pe Facebook

- daca exista colegi de-ai mei care vorbesc prin culise, prin bai sau la perdeluta, le amintesc ca eu, Victor Ponta si Dumitru Buzatu am votat impotriva actualului regulament, a conditiei ca un candidat sa aiba nevoie de sustinerea unei organizatii. Domnul Negoita a votat acest sistem cu mana in tavan.

- Am vorbit cu cativa presedinti de organizatii sa dea niste sustineri pentru niste candidati.

- La sectorul 4 trebuia sa fie ieri o conferinta, s-a amanat. La Bucuresti, lucrurile cred ca vor intra in matca lor fireasca dupa Congres.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
La doar o zi dupa ce si-a anuntat candidatura la sefia PSD, Robert Negoita s-a razgandit:
La doar o zi dupa ce si-a anuntat candidatura la sefia PSD, Robert Negoita s-a razgandit: "Il sustin pe Liviu Dragnea"

Presedintele PSD Bucuresti, Robert Negoita, anunta, pe pagina sa de Facebook, ca nu mai candideaza la sefia Partidului Social Democrat si precizeaza ca îl va sustine pe Liviu Dragnea pentru aceasta functie.
 

Tensiuni in tabara social-democratilor. Marian Oprisan:
Tensiuni in tabara social-democratilor. Marian Oprisan: "Robert Negoita este candidatul PNL la conducerea PSD"

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, liderul PSD Marian Oprisan, a ironizat anuntul presedintelui PSD Bucuresti, Robert Negoita, de inscriere in cursa pentru sefia partidului.

Robert Negoita a anuntat ca va candida pentru sefia PSD:
Robert Negoita a anuntat ca va candida pentru sefia PSD: "Premierul s-a infatisat intr-un dosar penal, Dragnea e condamnat"

Robert Negoita, seful PSD Bucuresti si vicepresedinte al partidului, vrea sa mai urce o treapta si va candida pentru postul de presedinte plin al social-democratilor.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul
Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul

Un oficial de rang înalt din Hamas a declarat pentru AP că grupul islamist militant este dispus să accepte un armistițiu de cinci ani sau mai mult cu Israelul.

 

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.