Liderul AUR George Simion atacă comunitatea ”LGBQ”, după vandalizarea unei biserici

Dată publicare: 20-03-2021 14:25
Dată actualizare: 20-03-2021 15:03


George Simion

Liderul AUR, George Simion, a atacat într-un mesaj transmis pe Facebook comunitatea ”LGBQ” din România, după ce o biserică din București a fost vandalizată cu mesaje pro gay.

Simion susține că minoritățile din România ”beneficiază de toate drepturile majorității”, însă ”nu fac decât să se victimizeze și să atace”.

Condamn cu toată severitatea atacul care a avut loc asupra bisericii de lemn din Parcul IOR, în care lăcașul de cult a fost vandalizat cu mesaje specifice extremei stângi. Acest act de barbarie nu trebuie trecut cu vederea și autoritățile statului trebuie să-i aducă în fața justiției pe făptași, fără întârziere. Pe lângă șocul imaginilor, mesajele cu care au fost mânjite icoanele și pereții bisericii nu mă surprind. Ce avem de așteptat atunci când minoritățile care beneficiază de toate drepturile majorității nu fac decât să se victimizeze și să atace, până acum doar verbal, majoritatea?

Ce avem de așteptat când Parlamentul European decide că este foarte important să declare Uniunea Europeană drept o „zonă de libertate pentru LGBQ”, cu votul majorității eurodeputaților români? Cine atacă, cine „asaltează” această minoritate, astfel încât să aibă nevoie de o asemenea declarație formală la nivel european? Nimeni. Dimpotrivă: vedem că se forțează cu orice preț eliminarea oricăror redute ale normalității, prin inventarea de „nou-vorbe” și prin decizii ale justiției europene.

În aceste condiții, nu e de mirare că s-a trecut la următorul pas: vandalizarea proprietății „inamicului”, identificat azi de o biserică ortodoxă. Mâine, ce urmează? Violența asupra „teroriștilor” care insistă să se identifice drept „mamă” și „tată”?” - a transmis George Simion pe Facebook.

Reacția liderului AUR a venit după ce biserica de lemn din Parcul IOR din București a fost vandalizată în noaptea de joi spre vineri, cu mesaje scrise cu vopsea roz la intrarea în locașul de cult.

 

 

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO