Mesajele transmise de 8 martie de Klaus Iohannis si Victor Ponta. "Ziua femeii ar trebui sa fie in fiecare zi"

08-03-2015 13:33


Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, dar si fostul sef al statului si alti lideri politici, le-au urat "La multi ani!" doamnelor si domnisoarelor, de 8 Martie.

Prin intermediul Facebook-ului, politicienii s-au declarat sustinatori ai egalitatii de sanse intre barbati si femei. Iar Traian Basescu a mers la sediul PMP, unde le-a felicitat pe femeile din partid.

Mult mai protocolar a fost actualul presedinte, care a postat pe Facebook urarile sale pentru doamne si domnisoare: "Intalnesc mereu femei remarcabile, indiferent daca se afla in functii de conducere sau doar isi fac meseria cu pricepere, cu pasiune si cu daruire. Pentru mine, egalitatea intre barbati si femei este de la sine inteleasa, iar ziua femeii ar trebui sa fie in fiecare zi, ca sa pretuim si sa respectam femeile din preajma noastra si din viata noastra."

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook si cateva fotografii in care apare alaturi de doamne de succes, printre care Angela Merkel, Principesa Margareta, Simona Halep, Laura Kodruta Kovesi si, evident, sotia, Carmen Iohannis.

Tot printr-un mesaj video, filmat cel mai probabil in biroul sau de la Palatul Victoria, s-a adresat femeilor de ziua lor si premierul Victor Ponta.

Victor Ponta, prim-ministrul Romaniei: "Martie este luna cea mai frumoasa din an, pentru ca vine primavara si sarbatorim doamnele din preajma noastra, le putem oferi o floare si le multumim pentru tot ce fac. La multi ani!"

De 8 Martie, mai toti politicienii au lasat de-o parte inversunarea si au facut urari, pe Facebook, doamnelor si domnisoarelor din viata lor.

VIDEO PROTVPLUS.RO