Inca un atac al lui Antonescu la adresa fostului partener: "Ponta a amenintat cu puscaria pentru ca s-a enervat pe cineva"

Crin Antonescu si Victor Ponta

Presedintele PNL Crin Antonescu sustine ca premierul Victor Ponta a lansat amenintari cu puscaria, atat in Parlament, cat si in sedinte ale USL.

"Obsesia lor si batalia pe care au angajat-o pentru controlul asupra justitiei, nu in sensul de a-i lasa justitia in pace pe toti politicienii – cum era pana pe vremea lui Nastase – ci de a transforma justitia in arma letala pentru adversarul politic: asta se joaca in Saptamana Mare, asta e psihodrama politica jucata in Romania la inceputul acestei saptamani, batalia pe justitie. Basescu sa controleze cat a controlat, cat mai mult, iar Ponta sa preia tot ce a avut Basescu si sa foloseasca oarecum", a declarat Antonescu, potrivit Mediafax, care citeaza Realitatea Tv.

El a precizat ca aceasta este convingerea sa intemeiata pe niste fapte. "Eu pur si simplu va explic in aceasta noapte mare, pentru ca avem mai multa tihna, cum s-a construit si pentru mine si pentru colegii mei, decizia de a spune stop. In momentul in care am auzit in gura unui om politic primele amenintari cu puscaria pentru ca s-a enervat pe cineva, si acel nu era Traian Basescu, ci era partenerul nostru", a declarat liderul PNL.

Antonescu a fost intrebat daca Victor Ponta a fost cel care a amenintat cu puscaria. "Da, da, da (...) nu pe mine, pe X, pentru ca pur si simplu s-a suparat pe el", a replicat liderul PNL. "A facut asta si in Parlamentul Romaniei, nu la microfon, asa...Da", a mai spus Antonescu.

De asemenea, el a fost intrebat daca in sedintele USL Victor Ponta a amenintat cu puscaria, iar liderul PNL a raspuns afirmativ.

Citește și
Antonescu - PNL
Crin Antonescu: "Victor Ponta si-a pierdut controlul". Liderul PNL a comentat conflictul dintre Ponta si Basescu
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

Antonescu a precizat ca in acest moment se pune problema de a fi aparata democratia, cata mai exista in Romania, si de a avea un partid stat in care factorul politic tranforma sistemul judiciar in "instrument politic de tip stalinist". Totodata, el a afirmat ca premierul nu poate "tipa" in momentul in care cei din PSD sunt chemati la DNA. "Ai incredere in procurorul pe care l-ai propus", i-a transmis Antonescu lui Ponta.

Ulterior, liderul PNL a precizat ca nu este convins de faptul ca amenintarile premierului se vor materializa. "Eu nu spun neaparat ca din aceste amenintari (cu puscaria, n.r.) asta ar si face. Poate ca s-a enervat, poate ca si-a pierdut cumpatul, dar este inacceptabil si cand te enervezi si iti pierzi cumpatul – mi se intampla si mie. Poti sa vorbesti urat, ceea ce este inacceptabil, greu de acceptat pentru un politician, poti sa fii nepoliticos, dar nu ameninti cu puscaria", a mai spus Antonescu.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Traian Basescu:
Traian Basescu: "Premierul, intr-un buncar, este imaginea unui om care a cedat nervos." Declaratia despre comisia Nana

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta este un procuror "ratat", mentionand ca nu a auzit de vreun dosar important al acestuia.

Crin Antonescu:
Crin Antonescu: "Victor Ponta si-a pierdut controlul". Liderul PNL a comentat conflictul dintre Ponta si Basescu

Crin Antonescu a criticat, marti, escaladarea conflictului dintre palatele Cotroceni si Victoria si a declarat ca nu este normal ca premierul sa isi mute biroul la Ministerul Apararii.

Politicienii romani si-au aruncat ironii chiar si printre urarile de
Politicienii romani si-au aruncat ironii chiar si printre urarile de "La multi ani!". Mesajul transmis de Ponta lui Antonescu

Politicieni de seama cu nume de floare si-au spus duminica "La multi ani". Ce-i drept, odata cu urarile, unii au aruncat si cateva sageti catre adversari.

Recomandări
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct

Unul dintre principalii aliați europeni ai Ucrainei a declarat că ar putea cumpăra sisteme de apărare antiaeriană Patriot, fabricate în SUA, din alte țări pentru a le trimite în Ucraina.

 

Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu
Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu

Navele de război ale Marinei SUA au folosit un interceptor de rachete pentru prima dată în luptă în weekend, în timp ce apărau Israelul de un atac iranian fără precedent, scrie Business Insider.

Momentul exploziei violente de la blocul din Craiova. O parte din etajul imobilului s-a prăbușit. „A bubuit pur și simplu”
Momentul exploziei violente de la blocul din Craiova. O parte din etajul imobilului s-a prăbușit. „A bubuit pur și simplu”

O acumulare de gaze de la o butelie a provocat explozia de la blocul din Craiova, în urma căreia o femeie a murit și trei persoane au ajuns la spital. O parte din etajul imobilului s-a prăbușit după deflagrație.