Fostul secretar general al PSD îl atacă pe Dragnea. Dezvăluiri despre ”Liderul Maxim”


Ultimul update: Marti 12 Februarie 2019 16:59
Data publicarii: Marti 12 Februarie 2019 16:46
Categorie: Stiri Politice
Marian Neacsu, Liviu Dragnea

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacșu, care a demisionat și s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, a lansat acuzații dure la adresa lui Liviu Dragnea.

Neacșu afirmă că nu i-a fost ușor să plece din PSD, unde a fost membru ”mai bine de 20 de ani” și le amintește celor care îl acuză de ”trădare” că, înainte de a face acest pas, a parcurs ”toate căile statutare în interiorul partidului”.

De asemenea, el îl numește pe Liviu Dragnea ”Liderul Maxim” și susține că oricine i se opune este ridiculizat și calomniat.

Am luat decizia să mă alătur echipei PRO România, conștient fiind că aici este singurul loc în care se poate face, în momentul de față, politică social-democrată autentică, orientată spre oameni și nevoile lor.

Nu mi-a fost ușor să părăsesc Partidul Social Democrat, după mai bine de 20 de ani, dar am convingerea că sub actuala conducere partidul se îndreaptă către disoluție și, dacă vrem ca social-democrația să supraviețuiască în România, trebuie să consolidăm din timp o alternativă.

Tuturor celor care se vor grăbi să catalogheze gestul meu drept un act de trădare le voi reaminti că, înainte de a face acest pas, am parcurs toate căile statutare în interiorul partidului. Din păcate însă, de o bună bucată de vreme, orice dezbatere de idei în PSD a fost suprimată, iar oricine are curajul să se opună ideilor Liderului Maxim este minimalizat, ridiculizat, calomniat și, în cele din urmă, anihilat din punct de vedere politic. Cu tot regretul pentru mulți dintre colegii cu care am dus, umăr la umăr, importante lupte politice de-a lungul acestor ani, nu mai pot fi părtaș la așa ceva!” - afirmă Marian Neacșu, potrivit unui comunicat de presă.

Victor Ponta a anunţat, luni, că fostul secretar general al PSD Marian Neacşu va conduce campania pentru alegerile europarlamentare a partidului Pro România.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO