Florin Roman, despre Violeta Alexandru: A căzut victima celor care au negociat prost pentru PNL

Ultima actualizare: 30-12-2020 07:14
Florin Roman, Ludovic Orban
Agerpres

Florin Roman spune că Violeta Alexandru a fost unul dintre cei mai buni miniştri PNL și nu înţelege de ce a fost schimbată din funcţia de ministru al Muncii, după ce a "moştenit" 19.000 de dosare nesoluţionate şi "le-a adus la zero, într-un an".

 

"Politic, Violeta poarta tinicheaua unui loc 3 pe Bucuresti, dar aici, practic a căzut victima celor care au negociat prost pentru PNL pe Capitala, aşa cum au făcut şi cu structura noului guvern, unde din păcate, din toţi aşii, noi nu am tras nici unul", susţine Roman.

"A fost unul din cei mai buni miniştri ai Guvernului PNL! A “moştenit” peste 19.000 de dosare nesoluţionate şi le-a adus la ZERO, într-un an. Sincer, nu am înţeles, de ce a fost schimbată! Ca de altfel mulţi români! Nimeni nu e ministru pe viaţă, dar sa schimbi lucrurile când ele merg bine, nu prea pot înţelege! Victoria nu este doar un alt prenume al Violetei Alexandru, ci şi o ţinta pe care ministra liberală a atins-o! A muncit enorm, a fost modestă şi cum se spune, şi-a văzut de treabă!", a afirmat Florin Roman, marţi seară, într-o postare pe Facebook.

El a făcut referire la negocierile politice atât pentru Bucureşti, cât şi cele pentru structura Guvernului.

"Politic, Violeta poarta tinicheaua unui loc 3 pe Bucuresti, dar aici, practic a căzut victima celor care au negociat prost pentru PNL pe Capitala, aşa cum au făcut şi cu structura noului guvern, unde din păcate, din toţi aşii, noi nu am tras nici unul! Pentru munca ta şi reprezentarea PNL in guvern, un sincer bravo, Victoria Violeta Alexandru!", a încheiat Florin Roman.

 

Orban, acuzat că a cedat ministere importante pentru a-și asigura șefia Camerei Deputaților

 

În postări anterioare, el a criticat faptul că fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru şi fostul ministru de Interne Marcel Vela nu au fost invitaţi, în mod simbolic, la debutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

"Un simplu mulţumesc pentru ce au făcut în timpul pandemiei era suficient. În schimb l-au invitat pe controversatul deputat PSD, Streinu Cercel!", a scris Roman.

În şedinţa Biroul Politic Naţional al PNL de săptămâna trecută, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, dar şi Florin Roman l-au acuzat pe Ludovic Orban că a cedat ministere importante doar pentru a-şi asigura preşedinţia Camerei Deputaţilor.

Rareş Bogdan a reproşat cedarea Ministerului Dezvoltării, iar Roman l-a acuzat pe Orban că încearcă să-l intimideze şi l-a ameninţat că va face turul României pentru a le spune primarilor că a vândut partidul pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO