Dupa demisie, Florin Iordache reprezinta Romania la Adunarea Parlamentara a Mediteranei. Ce a spus despre situatia din tara

Florin iordache

Iordache este seful delegatiei Parlamentului roman la Adunarea Parlamentara a Mediteranei, participand la sesiunea de la Porto.

Deputatul PSD Florin Iordache este seful delegatiei Parlamentului roman la Adunarea Parlamentara a Mediteranei, legislativul din Romania devenind membru cu drepturi depline al acesteia, in sesiunea de saptamana aceasta de la Porto, in care fostul ministru al Justitiei a avut un discurs.

„Parlamentul Romaniei a devenit membru cu drepturi depline al Adunarii Parlamentare a Mediteranei, cu prilejul celei de-a 11 Sesiuni Plenare a APM, care se desfasoara in perioada 22 – 24 februarie 2017, la Porto. Legislativul roman participa ca membru asociat la aceasta organizatie din anul 2008. Statutul de membru plin confera dreptul de a participa cu o delegatie formata din 5 parlamentari, dreptul de a lua cuvantul si de a vota in cadrul Sesiunilor plenare si al comisiilor permanente, precum si de a fi reprezentati in Biroul APM”, se arata intr-un comunicat de presa al Camerei Deputatilor.

Potrivit sursei citate, deputatul PSD Florin Iordache este seful delegatiei Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a Mediteranei. „In discursul rostit in plenul Adunarii cu aceasta ocazie, domnul deputat Florin Iordache (PSD), seful delegatiei Parlamentului Romaniei la APM, a subliniat ca, din pozitia de membru deplin, legislativul roman poate contribui si mai mult la dezbaterile din cadrul organizatiei”, a precizat Camera Deputatilor.

”Suntem parteneri ai Consiliului Europei si suntem membri ai UE si ai NATO. Economia noastra este in crestere rapida, iar cetatenii se bucura de un standard de viata mai bun. Suntem constienti de faptul ca, pentru a pastra aceste realizari importante, avem nevoie de parteneri puternici si o regiune extinsa prospera, sigura si democratica”, a afirmat Florin Iordache.

Citește și
Florin Iordache
Florin Iordache sustine ca a mers in Piata Victoriei si a explicat de ce nu a fost recunoscut: "Pai aveam fes in cap"
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Deputatul PSD a mai spus ca Romania „sprijina dialogul tarilor din Europa si din bazinul mediteranean cu scopul de a se asculta unii pe altii, de a invata unii de la ceilalti si de a se ajuta reciproc”. „Noi credem ca APM ofera un cadru excelent din aceasta privinta”, a conchis Florin Iordache, citat in comunicat.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Liviu Dragnea il regreta pe fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache.
Liviu Dragnea il regreta pe fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache. "Eu as fi vrut sa ramana"

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca a fost decizia lui Florin Iordache sa demisioneze de la conducerea Ministerului Justitiei, insa el ar fi vrut ca acesta sa mai ramana in functie.

Florin Iordache sustine ca a mers in Piata Victoriei si a explicat de ce nu a fost recunoscut:
Florin Iordache sustine ca a mers in Piata Victoriei si a explicat de ce nu a fost recunoscut: "Pai aveam fes in cap"

 Fostul ministrul al Justitiei, Florin Iordache, a afirmat, vineri, ca a fost in Piata Victoriei, pentru a vedea "care este perceptia oamenilor" asupra initiativelor de modificare a legislatiei penale.

Florin Iordache A DEMISIONAT din functia de ministru al Justitiei.
Florin Iordache A DEMISIONAT din functia de ministru al Justitiei. "Pentru opinia publica, nu a fost suficient"

Intr-o declaratie de presa extrem de scurta, sustinuta la sediul Guvernului, Florin Iordache a anuntat ca demisioneaza din functia de ministru al Justitiei.

Oana Schmidt-Haineala,
Oana Schmidt-Haineala, "mana dreapta" a ministrului Iordache, audiata 3 ore in dosarul OUG 13. Ce declaratii a facut

Procurorii anticoruptie au continuat marti audierile in dosarul deschis dupa adoptarea controversatei Ordonante 13, de modificare a codurilor penale.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.