Dragnea, nervos: ”E nevoie de avizul lui Iohannis și pentru viață?”


Ultimul update: Duminica 03 Februarie 2019 15:28
Data publicarii: Duminica 03 Februarie 2019 15:07
Categorie: Stiri Politice

Președintele PSD Liviu Dragnea s-a arătat foarte nervos, duminică, la începutul ședinței Comitetului Executiv al partidului, care are loc la Parlament.

Șeful PSD i-a anunțat pe jurnaliști că este nemulțumit de proiectul de buget pe 2019, mai exact din cauza sumelor care au fost alocate serviciilor de informații.

Astfel, Dragnea a declarat că a cerut realocarea acestor sume către sănătate, însă s-a arătat foarte iritat când un jurnalist l-a întrebat dacă este nevoie și de un aviz al CSAT-ului pentru aceste modificări - deoarece bugetele serviciilor țin de siguranță națională.

”I-am rugat să analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred că sume importante de aici pot fi realocate către sănătate, de exemplu. Eu mă gândesc că un program de acordare gratuită pentru toți copiii din România de vitamina D este tot un program de siguranță națională. Un program pentru diabet.

Și doamna prim-ministru împreună cu domnul ministru au spus că vor analiza. Dacă pot face în Guvern această modificare, dacă nu eu sigur o să fac la Parlament, cu amendament”.

Reporter: E nevoie și de avizul CSAT pentru acest lucru?
Liviu Dragnea: ”E nevoie de avizul lui Iohannis și pentru viață, să înțeleg?”

Reporter: Deci să înțelegem că nu veți mai cere un nou aviz?
Liviu Dragnea: ”Parlamentul nu cere aviz de la nimeni. A fost o singură întrebare! Dacă vreți să ne mai vedem după cameră, să începem anul bine, bine. Dacă nu .. ” 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Negoiţă îi sfătuieşte pe parlamentarii de Bucureşti să nu voteze bugetul în forma actuală
Încă un parlamentar PSD a anunțat că nu votează bugetul pe 2019
Bugetul pe 2019, criticat de opoziție: ”E SF, se bazează pe ficțiuni.” Reacția analiștilor
VIDEO PROTVPLUS.RO