Chitoiu: USL va scoate la iveala informatii corecte legate de coruptia si frauda PDL, urmeaza dosare

10-07-2012 09:17

Daniel Chitoiu

Presedintele interimar al PNL, Daniel Chitoiu, a declarat, luni seara, ca USL va scoate la iveala, in perioada urmatoare, adevarul privind dosarele de mare coruptie si frauda legate de guvernarea PDL.

"USL este pregatita ca incepand de maine sa inceapa actiunile de informare corecta a populatiei, nu de minciuni scoase pe piata de PDL si clica pedelista, minciuni alimentate si platite cu bani furati din banul public, iar in perioada urmatoare o sa vedeti ca o sa iasa la iveala toate rezultatele auditului din ministere si din toate institutiile publice pe care le coordonam", a afirmat presedintele PNL.

Chitoiu a tinut sa sublinieze ca au fost deblocate "marile dosare" referitor la arestarea sefului Vamii sau cazul fostului sef al ANAF, caruia i s-a adus la cunostinta ca este anchetat.

"Speram ca toate celelalte dosare care au fost blocate, cu devalizarea companiilor de stat, unde sunt implicati Videanu, Mantog si altii, sper ca aceste dosare sa inceapa sa-si dea drumul de maine. Sper ca justitia sa devina independenta", a mai spus Chitoiu, referindu-se la "marile dosare de coruptie si de frauda".

"Noi consideram ca in aceasta perioada trebuie sa aducem la cunostinta cetatenilor romani tot ce a facut acest guvern pedelist in cei 3 ani de zile, cum au jefuit tara si cum au taiat salariile si pensiile la intreaga populatie", a mai sustinut Chitoiu.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO