Boc: Numarul de bugetari a scazut sub limita convenita cu FMI

29-12-2010 00:00

Emil Boc

Numarul de bugetari a scazut in noiembrie la 1,27 milioane persoane, sub limita convenita cu FMI, iar procesul de restructurare va continua anul viitor in domenii in care procedurile nu au fost inca finalizate.

"Am ajuns la sfarsitul lunii noiembrie la un numar de 1.274.000 bugetari", a declarat, marti seara, premierul Emil Boc, la postul public de televiziune. El a aratat ca procesul de reducere a numarului de bugetari va continua anul viitor, sustinand ca procedurile vor fi aplicate in domenii in care acest proces nu a fost inca finalizat.

In urma cu doua saptamani, seful Guvernului a declarat, la ProTV, ca numarul bugetarilor din Romania va scadea sub 1,29 milioane persoane pana la sfarsitul acestui an, procedurile de disponibilizare fiind in derulare si urmand sa continue si anul viitor.

La sfarsitul lunii noiembrie, premierul a anuntat ca numarul de angajati din sectorul bugetar a scazut, la 31 octombrie 2010, la 1,291 milioane persoane, astfel ca Guvernul estimeaza ca se va incadra cu siguranta in limita de personal convenita cu FMI pentru anul viitor, de maximum 1,29 milioane angajati.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO