Anastase: Femeie sau barbat, viitorul candidat la Presedintie sa respecte principiile lui Basescu

02-09-2011 18:07

Roberta Anastase in fata ministrilor cabinetului Boc

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, este de parere ca viitorul candidat al PDL la alegerile prezidentiale trebuie sa respecte principiile si valorile care l-au ghidat pe Traian Basescu in cele doua mandate.

"Daca va fi femeie sau barbat trebuie sa aiba grija de principiile si valorile de la care Traian Basescu nu a abdicat niciodata", a afirmat Roberta Anastase.

Astfel, ea a raspuns la intrebarea unui tanar democrat-liberal, care a vrut sa stie daca la alegerile din 2014 candidatul PDL la prezidentiale va fi o femeie.

Anastase a spus ca persoana care isi asuma aceste valori va fi capabila sa castige increderea colegilor din PDL si apoi pe cea a romanilor. Presedintele Camerei Deputatilor a adaugat ca femeilor nu le este usor in politica deoarece de multe ori au de infruntat politicieni care vorbesc "ca pe marginea drumului".

"Femeilor nu le este usor in politica atunci cand liderii vorbesc urat, injura ca pe marginea drumului, dar cand intra in politica femeile trebuie sa-si asume si acest lucru", a mai spus Anastase.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO